Πόλο Γυναικών: Ήττες του Άρη με σημαντικές απουσίες

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Άρη ηττήθηκε στα δυο σημερινά παιχνίδια με Ηλυσιακό και ΝΟ Χανίων με 11-4 και 3-11, αντίστοιχα, ολοκληρώνοντας έτσι τη διαδικασία των Play-Offs του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

Η φάση των Play-Offs διεξήχθη στα Χανιά το Σαββατοκύριακο (13-14/05) με τον ΑΡΗ να αγωνίζεται με σημαντικές απουσίες που περιόρισαν το ροτέισον, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στο 100%, δίνοντας τρία παιχνίδια σε ουσιαστικά μία μέρα.

Στα… των αγώνων, ο ΑΡΗΣ στο πρωινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηλυσιακό ξεκίνησε καλά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια πίσω με δυο τέρματα (5-3). Η συνέχεια δεν ήταν όμως ανάλογη με τις αθλήτριες του ΑΡΗ να έχουν κουραστεί σωματικά και να δέχονται την ήττα με 11-4. Αντίστοιχα και στο απογευματινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΝΟ Χανίων, οι πολίστριες έδωσαν όσα μπορούσαν και δέχτηκαν την ήττα με 3-11, ολοκληρώνοντας την αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Παυλίδης, δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον ΝΟ Χανίων ήταν στην ουσία ένα παιχνίδι καθαρά τυπικού χαρακτήρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και με τη δίκη μας ομάδα πολύ καταβεβλημένη υπό τις συνθήκες που αγωνιζόμαστε όλο αυτόν τον καιρό. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα κορίτσια που έδωσαν με το παραπάνω μια πολύ δύσκολη χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί τους και μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαστε και του χρόνου μαζί. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες των Play-Offs και ειδικότερα στο ΝΟ Χανίων και τον Ηλυσιακό για την άνοδο στην A1».

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 11-4

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-1, 3-0.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Ο.Σκαρπαλέζου 4, Ρηγοπούλου 3, Παναγιότι 2, Ν. Σκαρπαλέζου 1, Μπακομήτρου 1.

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: Αναγνώστου 2, Λαμπρονίκου 2.

 

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 3-11

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 0-3, 0-2, 3-0.

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: Αναγνώστου 1, Λαμπρονίκου 1, Τσιγαρίδα 1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ: Φουράκη 4, Κουνδουράκη 3, Τρουλάκη 2, Ζαχαράκη 2.

To Top