Πόλο Γυναικών: Μία νίκη και μία ήττα για τον Άρη το Σάββατο

Η ομάδα Πόλο Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με μία νίκη και μία ήττα, το Σάββατο 7/8, στο κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη Άρη:

Το απόγευμα η ομάδα του Αργύρη Παυλίδη κέρδισε τον Ν.Ο. Χανίων με 8-7, ενώ το πρωί ηττήθηκε από τον Ηλυσιακό με 11-9. Σε συνδυασμό με την ήττα της πρεμιέρας από τον Π.Α.Ο.Κ., ο ΑΡΗΣ κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλο και δεν προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην Α1.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 11-9

Ο ΑΡΗΣ έδωσε μεγάλη μάχη με ένα εκ των μεγάλων φαβορί για την άνοδο. Στο ημίχρονο προηγήθηκε με 6-5, όμως του στοίχισε το τρίτο οκτάλεπτο που βρήκε μπροστά τον αντίπαλο με 9-7, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα για την ομάδα μας με 11-9.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-6, 9-7, 11-9.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Φορίδου, Βαρελίδη, Στόγιου, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Ζιώγα, Γραικού, Σπηλιωτίδου, Τζίκου, Σελετοπούλου, Κάλφα, Λαμπρούση, Μορφιάδου, Παπαθανασίου.

ΑΡΗΣ – Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ 8-7

Ο ΑΡΗΣ πήρε τη νίκη απέναντι στον Ν.Ο. Χανίων με 8-7, σε ένα «κλειστό» παιχνίδι. Στο πρώτο οκτάλεπτο το σκορ ήταν 2-2 και το ημίχρονο έληξε με 3-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΑΡΗΣ δε δέχτηκε γκολ και πέρασε με 5-4. Οι «κιτρινόμαυρες» κράτησαν τη νίκη στην τελευταία περίοδο του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 5-4, 8-7.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Φορίδου, Βαρελίδη, Στόγιου, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Ζιώγα, Γραικού, Σπηλιωτίδου, Τζίκου, Σελετοπούλου, Κάλφα, Λαμπρούση, Μορφιάδου, Παπαθανασίου.

Την Κυριακή 8/8 στις 12:00 ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον Βόλο με στόχο την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα.

To Top