Πόλο Γυναικών: Πέρασαν στους «8» τα κορίτσια του Άρη

Η ομάδα Πόλο Γυναικών του Άρη εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ήτοι στα προημιτελικά και κρατά ζωντανό το όνειρο της ανόδου στην Α1.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

Την Κυριακή 4/7 Τα κορίτσια του Αργύρη Παυλίδη πέτυχαν μία νίκη, επί του ΑΠΣ Οξυγόνο και υπέστησαν μία ήττα, από τον Π.Α.Ο.Κ., παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

ΑΡΗΣ – ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ 31-5

Ο καθοριστικός αγώνας έγινε το απόγευμα και ο ΑΡΗΣ τον μετέτρεψε σε «περίπατο», κερδίζοντας τον ΑΠΣ Οξυγόνο με 31-5. Οι «κιτρινόμαυρες» κυριάρχησαν από το πρώτο οκτάλεπτο και έφτασαν άνετα στη νίκη.

Τα γκολ του ΑΡΗ πέτυχαν οι: Γραικού (9), Λαμπρούση (5), Στόγιου (5), Σπηλιωτίδου (3), Κάλφα (3), Ζιώγα (2), Κουλουμπή (2), Σαββοπούλου, Παπαθανασίου.

Τα οκτάλεπτα: 9-0, 17-2, 26-3, 31-5.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Φορίδου, Παπαθανασίου, Στόγιου, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Ζιώγα, Γραικού, Σπηλιωτίδου, Τζήκου, Κουλουμπή, Σελετοπούλου, Κάλφα, Μορφιάδου, Λαμπρούση, Σαββοπούλου.

ΑΡΗΣ – Π.Α.Ο.Κ. 10-12

Στον πρωινό αγώνα, μετά από ένα σκληρό ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε από τον Π.Α.Ο.Κ. με 10-12.

Τα γκολ του ΑΡΗ πέτυχαν οι: Σελετοπούλου 4, Βαρελίδη 2, Λουλετζόγλου 2, Γραικού, Τζήκου.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-5, 8-10, 10-12

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Φορίδου, Βαρελίδη, Στόγιου, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Ζιώγα, Γραικού, Σπηλιωτίδου, Τζήκου, Κουλουμπή, Σελετοπούλου, Κάλφα, Μορφιάδου, Λαμπρούση, Σαββοπούλου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Πλέον, στη φάση των «8», θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα περάσουν στα ημιτελικά, όπου θα αναμετρηθούν χιαστί. Οι δύο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση στον τελικό θα κερδίσουν και την άνοδο στην Α1, ενώ παράλληλα θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του πρωταθλητή.

To Top