Πόλο Γυναικών: Πρώτος στον όμιλο Θεσσαλονίκης ο Άρης

Το τμήμα Πόλο Γυναικών του Άρη επανασυστάθηκε μετά από χρόνια και επανήλθε στον «κόσμο» της υδατοσφαίρισης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Τα κορίτσια του Κάρολου Μονόρι και του Αργύρη Παυλίδη πήραν την πρώτη θέση στην Α’ φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και ελπίζουν βάσιμα στην (επ)άνοδό τους στην Α1.

Για να πάρει την πρωτιά, ο Άρης κέρδισε άνετα το Περιστέρι και το Οξυγόνο, ήρθε ισόπαλος με τον Π.Α.Ο.Κ. Και πήρε άνευ αγώνα τους βαθμούς κόντρα στον Πανσερραϊκό. Τερμάτισε πρώτος με καλύτερη διαφορά τερμάτων από τον Π.Α.Ο.Κ.

Τα φύλλα αγώνα των αναμετρήσεων του Άρη στην πρώτη φάση:

ΑΡΗΣ – Π.Α.Ο.Κ. 8-8

Τα γκολ του Άρη πέτυχαν οι: Λουλετζόγλου, Παπανικολάου, Ζάντου (3), Τζίκου, Στόγιου.

Η σύνθεση του Άρη : Φορίδου, Ζιώγα, Κοντογουλίδου, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Παπανικολάου, Ζάντου, Σπηλιωτίδου, Τζίκου, Στόγιου, Σαββοπούλου, Κοτρώτσιου, Πελίτη, Κεχαγιά, Μαλλιαρού.

ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 12-3

Τα γκολ του Άρη πέτυχαν οι: Κοντογουλίδου, Ζάντου (6), Σπηλιωτίδου (3), Τζίκου, Σαββοπούλου.

Η σύνθεση του Άρη : Φορίδου, Ζιώγα, Κοντογουλίδου, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Παπανικολάου, Ζάντου, Σπηλιωτίδου, Τζίκου, Παπαθανασίου, Σαββοπούλου, Κοτρώτσιου, Πελίτη, Χατζημωϋσή, Κάλφα.

ΑΡΗΣ – ΟΞΥΓΟΝΟ 19-1

Τα γκολ του Άρη πέτυχαν οι: Στόγιου, Κοντογουλίδου (2), Λουλετζόγλου, Ζάντου (5), Σπηλιωτίδου (5), Τζίκου (4), Σαββοπούλου.

Η σύνθεση του Άρη : Φορίδου, Στόγιου, Κοντογουλίδου, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Κεχαγίδου, Ζάντου, Σπηλιωτίδου, Τζίκου, Παπαθανασίου, Σαββοπούλου, Κοτρώτσιου, Πελίτη, Χατζημωϋσή, Μαλλιαρού.

To Top