Πόλο Γυναικών: Στην Αθήνα για την άνοδο ο Άρης

Στην Αθήνα θα δώσει αύριο τους αγώνες ανόδου για τη μεγάλη κατηγορία το γυναικείο πόλο του Άρη.

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: “Μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση της ιστορίας της βρίσκεται η ομάδα Πόλο Γυναικών του ΑΡΗ, η οποία θα διεκδικήσει επί αθηναϊκού εδάφους την πρώτη άνοδό της στην Α1 κατηγορία.

Μόλις λίγους μήνες μετά την επανασύσταση του τμήματος, το Πόλο Γυναικών του ΑΡΗ βρίσκεται «κατάφατσα» με το μεγαλύτερο «στοίχημα» της ιστορίας του: Τη συμμετοχή στα «σαλόνια» της υδατοσφαίρισης. Το Σάββατο (4/7) τα κορίτσια του Κάρολου Μονόρι και του Αργύρη Παυλίδη θα αντιμετωπίσουν στις 12:30 τον Ιωνικό και στις 19:30 την ΑΕΚ, στη Νίκαια όπου θα λάβει χώρα η τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής (η αυλαία ανοίγει σήμερα Παρασκευή 3/7 στις 20:45 με τον αγώνα ΑΕΚ – Ιωνικού).

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μία κατάσταση που δεν έχει ξαναβιώσει: Με δύο νίκες, θα επιτύχει την άνοδό του στην Α1, θέλοντας να γράψει το ιδανικό «σενάριο» σε μία προσπάθεια που ξεκίνησε μόλις το 2019, με την επανασύσταση του τμήματος.

Για να φτάσει να διεκδικεί την άνοδό του, ο ΑΡΗΣ πέρασε στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο κατέλαβε την πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Η αρχηγός του ΑΡΗ, Ειρήνη Τζήκου, δήλωσε για την προσπάθεια της ομάδας στη Νίκαια:

«Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενη που είμαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου. Το γυναικείο τμήμα του ΑΡΗ είναι ένα νεοσύστατο τμήμα. Με τη θέληση παραγόντων και προπονητών έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ μας. Είμαστε μια οικογένεια κι αυτός είναι κ ο λόγος που φτάσαμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Εύχομαι οι κόποι μας ν ανταμειφθούν και να κατακτήσουμε μια θέση στα μεγάλα σαλόνια του Πόλο Γυναικών. Αναχωρούμε για την Αθήνα και είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο, με σεβασμό και θέληση, για το καλύτερο αποτέλεσμα»”.

To Top