Πόλο Γυναικών: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας!

Κάθε τμήμα του Άρη χρειάζεται βοήθεια και το ίδιο ισχύει και για τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης.

Δείτε τι ανακοίνωση του ΑΣ. «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Γυναικών ανακοινώνουν ότι τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α2 Γυναικών ξεκινά στις 13 Φεβρουαρίου του 2022 και ο ΑΡΗΣ έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει. Σ’ αυτήν την προσπάθεια, έχει ανάγκη τη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας, ο οποίος είναι γνωστό ότι μπορεί να… απογειώσει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου.

Οι φίλαθλοι μπορούν από σήμερα Παρασκευή 3/12 να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους. Η τιμή είναι 50 ευρώ για την «ασημένια» κάρτα διαρκείας και 100 ευρώ για τη «χρυσή». Ενημερώνουμε ότι τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ., έχουν έκπτωση 20% σε κάθε εισιτήριο διαρκείας.

Τα εισιτήρια διατίθενται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 16:00 στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Αλκμήνης 69) και στα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου), στο ωράριο που ανακοινώνεται κάθε Δευτέρα.

Στην φωτό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Χρήστος Βλάχος, με τον Φώτη Μπινόπουλο και τον πρώην πολίστα του συλλόγου μας, Κάρολο Μονόρι, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια του Πόλο Γυναικών.

Η ομάδα Πόλο Γυναικών σε χρειάζεται στην προσπάθειά της για την άνοδο στα «σαλόνια». Μαζί, μπορούμε πολλά».

To Top