Πόλο Εφήβων: Προκρίθηκε στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος ο Άρης

Την πρόκρισή της στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος Κ17 εξασφάλισε η ομάδα Πόλο Εφήβων του Άρη, στους αγώνες που έγιναν την Κυριακή 11/7 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Σημειώνει ο ΑΣ Άρης: «Η ομάδα του Κώστα Παυλίδη συμμετείχε στον Όμιλο Θεσσαλονίκης. Στον πρώτο αγώνα αναδείχτηκε ισόπαλη με το Π.Α.Σ. Φοίβο, με σκορ 8-8 και πήρε την πρόκριση στην ισοβαθμία, παρά την ήττα στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, με 4-16 από τον Π.Α.Ο.Κ.

Αναλυτικά:

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο):

ΠΑΣ Φοίβος – Π.Α.Ο.Κ. 0-21, ΠΑΣ Φοίβος – ΑΡΗΣ 8-8, ΑΡΗΣ – Π.Α.Ο.Κ. 4-16.

Η Βαθμολογία (Τελική):

  1. Π.Α.Ο.Κ. 6
  2. ΑΡΗΣ 1
  3. ΠΑΣ Φοίβος 1

Η Β’ φάση του πρωταθλήματος Εφήβων θα διεξαχθεί 23-25/7. Η κλήρωση της τελικής φάσης θα γίνει την Τρίτη (13/7) στις 11.30π.μ., διαδικτυακά.

Οι 24 ομάδες που έχουν περάσει είναι: Υδραϊκός, ΑΕ Χαϊδαρίου (από τον Α’ Όμιλο Αττικής), Ολυμπιακός, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΝΟ Γλυφάδας (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), Νηρέας Χαλανδρίου, Πανιώνιος, ΑΟ Καστέλλας (από τον Γ’ Όμιλο Αττικής), Παναθηναϊκός, ΝΟ Χίου, Ιωνικός (από τον Δ’ Όμιλο Αττικής), ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΓΣ Περιστερίου (τυχαία η σειρά από τον Ε’ Όμιλο Αττικής), Π.Α.Ο.Κ., ΑΡΗΣ (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας), ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου (από τον Όμιλο Κρήτης), ΟΦΘ, Εθνικός Αλεξανδρόύπολης (από τον Όμιλο Αλεξανδρούπολης), ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας (από τον Όμιλο Βόλου)».

To Top