Πόλο: Ηττα χωρίς επιπτώσεις στα πέναλτι για την Εθνική από την Ισπανία

Με ήττα 18-17 στα πέναλτι από την Ισπανία, ολοκλήρωσε την παρουσία της η εθνική πόλο γυναικών στην β’ φάση του World Cup στη Βάρη και έκλεισε ραντεβού για τις ΗΠΑ.

Σε ένα αδιάφορο ματς, καθώς Ελλάδα και Ισπανία έχουν ήδη προκριθεί στην τελική φάση του World Cup στο πόλο γυναικών, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε στα πέναλτι με σκορ 18-17.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 13-13 στην κανονική διάρκεια σε ένα χορταστικό ματς, στην τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων, με τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου να είναι πιο άστοχα στα πέναλτι.

Το παιχνίδι παρά το ότι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον (πρώτη η Ισπανία, δεύτερη η Ελλάδα από χθες), ήταν συναρπαστικό με συνεχείς εναλλαγές στο ματς.

Στο τελευταίο λεπτό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε με την Ξενάκη (στα 00:33 πριν το τέλος), όμως η Ισπανία πήρε τάιμ άουτ και στην παίκτρια παραπάνω σκόραρε με την Μπαρίλ, 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Ισπανία – Ελλάδα 18-17 (καν. Διάρκεια 13-13)
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-4, 1-1, 4-4 (5-4 πεν.)

ΙΣΠΑΝΙΑ: Εστερ Ράμος, Νόγκε 1, Πρατς 1, Ορτίθ 4, Πέρεθ 1, Κρέσπι Μπαρίγκα 1, Ρουίθ Μπαρίλ Ελ. 1, Πένα, Ρουίθ Μπαρίλ Αρ. 1, Κάμους 2, Γκαρσία, Λέιτον Αρόνιες 1, Τέρε

ΕΛΛΑΔΑ: Σταματοπούλου, Σωτηρέλη, Φουντωτού, Σάντα 1, Ελευθεριάδου 1, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη 3, Νίνου 4, Ελληνιάδη 1, Αγγελίδη, Β. Πλευρίτου 2, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη.

To Top