«Πόνταρε κατά της ομάδας μας με ακριβές σκορ»

Σε μία καταγγελία που θα συζητηθεί προέβη μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού με 2-1 επί της Παναχαϊκής την Τετάρτη (27/3) ο προπονητής των «λιονταριών», Μιχάλης Γρηγορίου τονίζοντας πως παράγοντας της ομάδας του στοιχημάτιζε κατά της.

Ναι, καλά διαβάσατε… Ο τεχνικός των Σερραίων κατήγγειλε άνθρωπο της ΠΑΕ πως στοιχημάτιζε κατά της ομάδας του με ακριβές, μάλιστα, σκορ!.

«Δυστυχώς για κάποιους εκ τον έσω κερδίσαμε, εκτός απ’ όλα τα άλλα θα πρέπει να πολεμάμε και την ηθική αξιοπρέπεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγορίου και όταν ρωτήθηκε να πει περισσότερα για το τι εννοεί, προέβη σε καταγγελία-βόμβα.

«Δεν θέλω να πω περισσότερα για το θέμα της ηθικής αξιοπρέπειας, δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα ανοίξω πληγές», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Πανσερραϊκού. «Ο συγκεκριμένος με έθιξε και γιατί είναι και θέμα ηθικής τάξεως, όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω, προέχει η ηρεμία της ομάδας αυτή την στιγμή, αυτή η ομάδα δεν φτιάχτηκε από την αρχή για να πρωταγωνιστήσει και καταφέραμε να πρωταγωνιστούμε κόντρα στις προβλέψεις. Λόγω της ηθικής αξιοπρέπειας κάθομαι τόσο καιρό στον πάγκο του Πανσερραϊκού». Και αφού είπε όλα αυτά, στο τέλος έριξε τη βόμβα.

«Το συγκεκριμένο άτομο έκανε κακή πρόβλεψη για το σημερινό παιχνίδι και μάλιστα έβαζε στοίχημα για ακριβές σκορ», επεσήμανε ο Γρηγορίου.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top