Πόππης: Έχουμε πολύ καλό υλικό, πολύ καλό προπονητή!

Ο Ηλίας Πόππης, ένας εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, μίλησε στον “ΑΡΗΣ FM” για την κακή πορεία του Άρη μέχρι σήμερα, εξέφρασε ωστόσο την πεποίθησή του ότι θα αλλάξει αυτή η εικόνα, ενώ για άλλη μια φορά στήριξε τον Σάκη Τσιώλη.

Ο κ. Πόππης τόνισε αρχικά πως “το καλοκαίρι ξεκινήσαμε, στήσαμε την ομάδα, κάναμε και τις προσθήκες με τους παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλου και περιμέναμε διαφορετική εικόνα. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά η εικόνα που μας στενοχώρησε πιο πολύ. Περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη την ομάδα. Το υλικό είναι κατά την άποψή μου ανάμεσα στα δύο καλύτερα της ομάδας. Είμαι πεπεισμένος ότι θα διορθωθούν τα πράγματα και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Κανείς πιστεύω από τον κόσμο δεν αμφισβητει την αξία του υλικού, μπορεί να αμφισβητεί την εικόνα της ομάδας. Ευτυχώς υπάρχει η διακοπή και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα δείξει καλό πρόσωπο και θα δουλέψουν όλοι σωστά ώστε με τον Εργοτέλη θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι”.

Πρόσθεσε πως “με τον προπονητή μιλάμε κάθε μέρα. Έχουν επισημανθεί ορισμένα πράγματα, τα οποία δεν είναι όπως τα θέλαμε. Έχουμε τη διαβεβαίωση και του ίδιου και των παικτών ότι δεν θα είναι έτσι τα πράγματα, θα αλλάξουν” και συνέχισε: “Χθες ήμασταν όλοι ψυχικά ράκοι. Εμείς πρέπει να συνέλθουμε πιο γρήγορα για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη για τη συνέχεια. Δεν εχει χαθεί τίποτα, τρεις αγώνες έχουμε δώσει. Δεν μείναμε πίσω στη βαθμολογία, εύκολα μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Έχουμε καλό υλικό, έχουμε καλό προπονητή και θεωρώ ότι θα πάει πολύ καλά η ομάδα”.

Επιβεβαίωσε ξανά την απόλυτη στήριξη της ΠΑΕ στον Σάκη Τσιώλη λέγοντας πως “έχει την αμέριστη συμπαράσταση από όλους μας. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Όλοι εδώ είμαστε για το κοινό καλό, για να πάει ο Άρης μπροστά. Ο Άρης έχει προπονητή, είναι ο Σάκης Τσιώλης. Ας μην δημιουργούνται προβλήματα χωρίς λόγο”.

Για τα κρούσματα απειθαρχίας που παρουσιάστηκαν είπε ότι “είχαμε όντως και για όσα η διοίκηση λαμβάνει γνώση, επιβάλλει ποινές. Δεν είναι πάντα ανακοινώσιμες. Ξέρουμε ορισμένα πράγματα και από εδώ και πέρα πιο σκληροί, γιατί πρέπει να πάει η ομάδα μπροστά. Οι ποινές είναι καθορισμένες, βάσει των κανονισμών που υπάρχουν”.

Για την συζήτηση που είχαν οπαδοί με τους παίκτες και τον προπονητή στα αποδυτήρια είπε ότι “έγινε μια πολιτισμένη συζήτηση. Τα παιδιά είπαν τι αισθάνονται και τι περιμένουν. Εξέφρασαν τα παράπονά τους. Ούτε ντου έγιναν, ούτε επιθέσεις, ούτε τίποτα. Εκεί ήμασταν και εμείς…” και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως “η ομάδα ένα καλό αποτέλεσμα θέλει, για να πάρει φόρα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πανηγυρίσουμε κάτι καλό στο τέλος, γιατί εγώ πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό το υλικό. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο, να είναι κοντά στην ομάδα, γιατί οι καλές μέρες είναι πολύ κοντά”.

To Top