ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πόρτα” σε συμπαίκτη του Γκρέι στην Τζαμάικα, όταν ζήτησε τη φανέλα του Μέσι (video)

Σπάνια η Εθνική Τζαμάικας του Αντρέ Γκρέι αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Αργεντινής, οπότε η φιλική μονομαχία στο Νιου Τζέρσεϊ ήταν η τέλεια ευκαιρία για να δουν οι «Reggae Boyz» τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν Λιονέλ Μέσι και τα υπόλοιπα αστέρια της «αλμπισελέστε», να ανταλλάξουν φανέλες και να βγάλουν φωτογραφίες. Ωστόσο, ένας Τζαμαϊκανός ποδοσφαιριστής έφυγε με άδεια χέρια…

Ένα βίντεο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, όπου ένας συμπαίκτης του Γκρέι στην Τζαμάικα πλησιάζει στα αποδυτήρια της Αργεντινής, για να ζητήσει μια φανέλα. Συνομιλεί με ένα μέλος του επιτελείου της Αργεντινής, ζητάει μια εμφάνιση κι εκείνος του απαντά: «δεν υπάρχουν φανέλες», μπροστά στα έκπληκτα πρόσωπα του Λαουτάρο Μαρτίνεθ και του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Τζαμαϊκανός ζητά συγγνώμη και φεύγει.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral και χιλιάδες θαυμαστές συγκινήθηκαν από τον ποδοσφαιριστή που δεν μπόρεσε να πάρει τη φανέλα της Αργεντινής, και ζήτησαν μια φανέλα της Αλμπισελέστε.

Δείτε το βίντεο:

@fernyc_photographer El jamaiquino que se quedó sin camiseta de Argentina #jamaica #argentina #messi #tshirts #remeraargentina #camisetaargentina #albiceleste ♬ original sound – batmantimessquare

Να υπενθυμίσουμε ότι από τον πάγκο ήρθε ο Άντρε Γκρέι στην ήττα της Τζαμάικα επί της Αργεντινής. Ο στράικερ του Άρη πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 70′ για να αγωνιστεί για 20 λεπτά χωρίς όμως κάτι το αξιοσημείωτο. Ήταν αργά μιας και η εθνική ομάδα της χώρας του βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0.

Ήρθε από τον πάγκο ο Γκρέι αλλά ήταν αργά, ήττα της Τζαμάικα από την Αργεντινή (video)

To Top