ΜΠΑΣΚΕΤ

Πόσους παίκτες χρησιμοποίησαν οι ομάδες, οι ξένοι και οι «νέοι» – Η θέση του Άρη

Δείτε πόσους παίκτες χρησιμοποίησαν φέτος οι ομάδες της Α1 και πόσοι ξένοι και νέοι κάτω των 20 ετών αγωνίστηκαν ως τώρα. Στην 6η θέση της σχετικής κατηγορίας ο Άρης.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Στο σύνολο των παικτών που χρησιμοποίησαν οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, την πρωτιά έχει ο Προμηθέας Πάτρας με 23 παίκτες, με τους οκτώ εξ αυτών πάντως να είναι κάτω των 20 ετών, που έχουν ελάχιστα λεπτά συμμετοχής.

Δεύτερος είναι ο Ιωνικός που έχει βάλει 22 παίκτες να παίξουν, με έναν μόνο να είναι κάτω των 20 ετών, ενώ συνολικά έχει χρησιμοποιήσει 10 ξένους. Τρίτος ο Πανιώνιος με 20 παίκτες και μόλις έναν κάτω των 20 ετών, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 11 ξένους! Τον ίδιο αριθμό ξένων, που είναι και ο μεγαλύτερος στο πρωτάθλημα έχει και η Λάρισα.

Όσον αφορά τον Άρη, βρίσκεται στην 6η θέση της σχετικής κατηγορίας με σύνολο 18 παίκτες που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής. Από αυτούς οι τέσσερις (Βλάσιος, Σιδηροηλίας, Βουλγαρόπουλος, Νετζήπογλου) είναι μικρότεροι από 20 χρονών, ενώ οι ξένοι του φέτος με τα… πήγαινε-έλα έφτασαν τον αριθμό των 8. Δεν αποκλείεται αυτό το τελευταίο νούμερο να ήταν μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε η απαγόρευση μεταγραφών…

Οι πιο «οικονομικές» ομάδες θεωρούνται ο Ήφαιστος με μόλις 14 παίκτες ενεργούς και εφτά ξένους -δηλαδή έγινε μία μόλις αλλαγή ξένου- και ο Κολοσσός με 15 παίκτες ενεργούς και οκτώ ξένους.

Επί της ουσίας οι Ιωνικός, Πανιώνιος, Λάρισα και ΠΑΟΚ είναι οι ομάδες που έχουν κάνει τις περισσότερες αλλαγές ξένων και που συγχρόνως έχουν βάλει τους λιγότερους “νέους”.

Δείτε τους αριθμούς των ομάδων:

To Top