Μεγάλη αλήθεια είπε ο Μίχελ! Καταλάθος βέβαια…

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να… αγιοποιήσουν τα πάντα, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αλλά πέφτουν οι ίδιοι στις δικές τους παγίδες. Ο Μίχελ είναι άλλο ένα παράδειγμα…

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Έκανε δηλώσεις χθες σε μέσο της πατρίδα του Σλοβακίας και αφού ανέλυσε και ανασκεύασε και δικαιολόγησε τα πάντα γύρω από τον… εξυγιαντή Σαββίδη με το περίστροφο στη ζώνη ρωτήθηκε πώς είναι η ζωή στην Θεσσαλονίκη μετά από αυτά τα γεγονότα.

Απάντησε πως “όλα είναι ήρεμα, ο κόσμος έχει τα δικά του καθημερινά προβλήματα, ωστόσο το ποδόσφαιρο και εδώ όπως και σε όλον τον κόσμο είναι ένα μεγάλο φαινόμενο. Απλώς εδώ νιώθεις την πίεση. Το πιο δυσάρεστο είναι πως η δικαιοσύνη αποφασίζει κάτω από το τραπέζι”.

Κρατήστε το τελευταίο. Ο Λούμπος Μίχελ, τεχνικός διευθυντής της ομάδας που πήρε πίσω 3 βαθμούς και της αναιρέθηκε ποινή τιμωρίας της έδρας παρότι οπαδός της τραυμάτισε προπονητή αντίπαλης ομάδας και πάλι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής δηλώνει με περίσσιο θράσος πώς η δικαιοσύνη αποφασίζει κάτω από το τραπέζι!

Είναι πραγματικά εξοργιστικό να ισχυρίζεται ο Μίχελ αυτή την άποψη, όταν οι παίκτες της ομάδας του κοιμήθηκαν με -3 και τιμωρία της έδρας τους το Σάββατο και ξύπνησαν την Κυριακή με τους βαθμούς πίσω και τον κόσμο τους στις κερκίδες… Εκτός κι αν όντως τελικά η δικαιοσύνη αποφασίζει κάτω από το τραπέζι. Μήπως τελικά είχε δίκιο ο άνθρωπος; Το παράδειγμα άλλωστε είναι πολύ πρόσφατο…

To Top