ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πότε θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, Σιώπης και Μαρτίνες…

Μανώλης Σιώπης και Νίκο Μαρτίνες πρόκειται να υπογράψουν σήμερα τα συμβόλαιά τους με τον Άρη και άμεσα να ξεκινήσουν προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα.

Ο Πάκο Ερέρα περιμένει τα δύο νέα πρόσωπα των “κιτρινόμαυρων”, προκειμένου να διαπιστώσει πλήρως σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται.

Αμφότεροι δεν ακολούθησαν φέτος την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία, καθώς έμειναν πίσω στον Πειραιά και… προετοιμάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους “κομμένους”.

Επομένως δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται με ατομικές προπονήσεις στο ίδιο επίπεδο που είναι οι ποδοσφαιριστές του Άρη τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Ο Καταλανός κόουτς αφού πρώτα ενημερωθεί πλήρως για την κατάστασή τους, ανάλογα και θα πράξει. Είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι στη διάθεσή του κόντρα στη Λάρισα με τον πρώτο στόχο να είναι το ματς με την Λεβαδειακό την 3η αγωνιστική.

Θα μεσολαβήσει η διακοπή του πρωταθλήματος, επομένως θα του δοθεί η ευκαιρία να δουλέψει μαζί τους, εκτός κι αν ο Μανώλης Σιώπης κληθεί στην Εθνική ομάδα για το Nations League, κάτι εξαιρετικά δύσκολο από τη στιγμή που δεν έχει προετοιμασία και παιχνίδια στα πόδια του.

Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι στο ματς με τον Λεβαδειακό να πάρουν χρόνο συμμετοχής αν το κρίνει ο Πάκο Ερέρα και φυσικά να είναι όσο πιο έτοιμοι μπορούν για τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί στα Γιάννινα.

To Top