ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πώς “άλωσαν” την Χαλκίδα τα κορίτσια του Άρη

Μια σημαντική νίκη πέτυχαν πριν μερικές μέρες τα κορίτσια ποδοσφαίρου του Άρη.

Διαβάστε πώς άλωσαν την έδρα της Χαλκίδας, σύμφωνα με την ανάρτηση στη σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος:

“Οι κίτρινες έπαιξαν στην Αυλίδα στις 30/10/2016,στις 13:30, εναντίον των Αβαντίδων Χαλκίδας και νίκησαν εύκολα με 0-3,για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2016-2017.

Η 18άδα της ομάδας του ΑΡΗ ήταν η εξής:
Χριστίνα Μαργαρίτη,Ελένη Βουτσά,Χαρά Νεοφύτου,Αναστασία Μίχου,Ρία Κολλήγα,Στεφανία Πασπάλη,Ευαγγελία Μαντατζή,Marija Lunova,Ευαγγελία Καραγιαννίδου,Αναστασία Σπυριδωνίδου,Anica Plecic,Άσπα Τσιγγελίδου,Ιφιγένεια Γεωργαντζή,Ελένη Τσιακλίδου,Εύη Γαβριηλίδου,Ανδριάνα Μακρή,Μαρία Χατζηνίκου,Ευλαμπία Χουτουριάδου.

Τα κορίτσια του ΑΡΗ είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού παίζοντας πολύ καλά και χωρίς να κινδυνεύσουν σε κανένα σημείο του αγώνα πήραν την νίκη με 0-3.

Από την αρχή, οι κίτρινες πίεζαν για να πετύχουν γρήγορα το γκολ,πράγμα που το πέτυχαν στο 25′ μετά από ωραίο σουτ της Anica Plecic.

Στην συνέχεια,οι κίτρινες πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 35′ της αναμέτρησης μετά από ωραίο σουτ της Ιφιγένειας Γεωργαντζή,με το οποίο γκολ καθάρισαν την υπόθεση νίκης.

Μετά, οι κίτρινες είχαν δύο δοκάρια με την Ιφιγένεια Γεωργαντζή και με την Αναστασία Σπυριδωνίδου,αλλά το σκορ του ημιχρόνου δεν άλλαξε και ήταν 0-2 υπέρ του ΑΡΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο,τα κορίτσια του ΑΡΗ πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 60΄μετά από ωραίο σουτ της Ευαγγελίας Καραγιαννίδου,όπου το 0-3 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Έτσι, τα κορίτσια του ΑΡΗ νίκησαν μέσα στις Αβαντίδες Χαλκίδας με 0-3 και πήραν του τρεις βαθμούς,όπου αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας φετινή νίκη τους σε δύο εκτός έδρας αγώνες.

Οι κίτρινες έχουν ρεπό στις 13/11/2016 για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.
Έτσι,επόμενος αγώνας για τις κίτρινες είναι στις 20/11/2016 εντός έδρας με τον Ατρόμητο,για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΡΗΣ(Σπυριδωνίδης):Μαργαρίτη,Βουτσά(65′ Νεοφύτου),Μίχου,Κολλήγα,Πασπάλη,Μαντατζή,
Lunova(46′ Καραγιαννίδου),Σπυριδωνίδου,Plecic(80′ Τσιγγελίδου),Γεωργαντζή,Τσιακλίδου”.

To Top