ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πώς έφτασαν στην πρώτη νίκη της χρονιάς οι γυναίκες του Άρη

Νικηφόρο πέρασμα έκαναν από τον Υμηττό οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, που επικράτησαν της τοπικής Ολυμπιάδας με 1-0 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα του Άρη!

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε στη σελίδα του το γυναικείο τμήμα για την νίκη αυτή:

Ξεκίνημα με διπλό στην Αθήνα!

Οι κίτρινες έδωσαν τον πρώτο τους φετινό αγώνα για το πρωτάθλημα 2016-2017 σήμερα 16/10/2016 στις 16:00 μέσα στον Υμηττό εναντίον της Ολυμπιάδας Υμηττού και πήραν την νίκη με 0-1.

Τα κορίτσια του ΑΡΗ είχαν τον έλεγχο του αγώνα παίζοντας αρκετά καλά και χωρίς να κινδυνεύσουν σε κανένα σημείο του αγώνα πήραν την νίκη με 0-1.

Έτσι,στο 8′ της αναμέτρησης η σερβίδα επιθετικός του ΑΡΗ,η Anica Plecic με ωραίο σουτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 30′ η Αναστασία Μίχου εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και η δεύτερη σερβίδα αμυντικός του ΑΡΗ,η Lunova με όμορφο αριστερό πλασέ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η πίεση του ΑΡΗ αυτή καρποφόρησε στο 36′ όταν η Αναστασία Σπυριδωνίδου με πολύ καλό σουτ από τα δεξιά,μετά από πάσα-ασίστ της Anica Plecic, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι κίτρινες κράτησαν εύκολα το υπέρ τους 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο,τα κορίτσια του ΑΡΗ έχασαν κάποιες αρκετά καλές ευκαιρίες για να καθαρίσουν την υπόθεση της νίκης.
Και γενικά ήταν ένα παιχνίδι κέντρου που στηρίχτηκε στην δύναμη των κοριτσιών με τις κίτρινες να κερδίζουν τις περισσότερες μάχες.

Έτσι, στο 49′ της αναμέτρησης η Αναστασία Σπυριδωνίδου με ωραίο σουτ από καλή θέση έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 67′ η Αναστασία Σπυριδωνίδου πάλι έπιασε μια όμορφη κεφάλια στο ύψος της μικρής περιοχής,αλλά απέκρουσε δύσκολα η αντίπαλη τερματοφύλακας.

Επίσης,στο 70′ σε εκτέλεση κόρνερ της Μιχαέλας Παράσχου αναστατώθηκε η άμυνα της Ολυμπιάδας και δύσκολα απέκρουσε η αντίπαλη τερματοφύλακας.
Στο 74′ η Μιχαέλα Παράσχου έπιασε ένα δυνατό σουτ από καλή θέση έξω από την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπλάα λίγο άουτ.

Στο 79′ το κόρνερ το εκτέλεσε η Marija Lunova και πάλι αναστατώθηκε η αντίπαλη άμυνα,όπου με δυσκολία έβγαλε την μπάλα από την περιοχή της.

Ένα λεπτό μετά η Αναστασία Σπυριδωνίδου πέτυχε το αριστερό δοκάρι μετά από ωραίο σουτ που έκανε μέσα από την μικρή περιοχή.

Και την τελευταία φάση της είχαν οι κίτρινες οι οποίες μετά από εκτέλεση κόρνερ της Κύπριας αθλήτριας του ΑΡΗ,της Kiriakis Vasileiou πίεσαν για να πετύχουν και δεύτερο γκολ,αλλά οι αντίπαλες αμυντικές κατάφεραν και έκοψαν αυτήν την τελευταία φάση του ΑΡΗ.

Έτσι, τα κορίτσια του ΑΡΗ πέτυχαν την πρώτη τους νίκη και μάλιστα εκτός έδρας στην Αθήνα και στον Υμηττό με σκορ 0-1 και επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΑΡΗΣ(Σπυριδωνίδης):Γαβριηλίδου,Βουτσά,Μίχου(70′ Vasiliou),Παράσχου,Πασπάλη,Μαντατζή,Τσιτσιά,Lunova,
Σπυριδωνίδου,Plecic(80′ Χατζηνίκου),Νεοφύτου(55′ Γεωργαντζή).

To Top