ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πώς… βαθμολόγησαν τον Ενκουλού στο Καμερούν

Ο  Νικολά Ενκουλού ήταν βασικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα Ελβετία-Καμερούν, στον πρώτο αγώνα που έδωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Μουντιάλ, εκπροσωπώντας τον Άρη, όντας ο πρώτος παίκτης των κιτρινόμαυρων που αγωνίστηκε στην τελική φάση της διοργάνωσης, μετά από εκείνη του 2010 στη Νότια Αφρική (Σηφάκης, Πρίττας) και του 1994 στις ΗΠΑ (Κωφίδης, Καρκαμάνης).

Στον Ενκουλού “δόθηκε” βαθμολογία 4,5 με άριστα το 10 με αφορμή τον σχολιασμό του αγώνα σε ιστοσελίδα του Καμερούν.

“Μαζί με τον Καστελέτο αποτέλεσαν ένα συμπαγές αμυντικό δίδυμο, καθώς κατάφεραν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους σε απόσταση στα πρώτα 45 λεπτά του ματς. Στο 44ο λεπτό η παρέμβαση του Ενκουλού -αν και βιαστική- έσωσε το Καμερούν….”, αναφέρεται το σχετικό δημοσίευμα για τον έμπειρο παίκτη και η φάση στην οποία αναφέρεται ήταν η απομάκρυνση της μπάλας από τον Ενκουλού στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Καμερούν, στην οποία καραδοκούσε ο Σακίρι της Ελβετίας, εφόσον περνούσε η μπάλα από τον ποδοσφαιριστή του Άρη.

Στη σχετική βαθμολογία των παικτών του Καμερούν, τον… χειρότερο βαθμό πήρε ο μέσος, Φρανκ Ζαμπό Ανγκισά, παίκτης της η Νάπολι.

To Top