Πώς βλέπει την… αντίπαλο Ελλάδα ο Πρόμπιερζ

Η κλήρωση για το Euro 2012 φέρνει την Εθνική μας στο δρόμο της οικοδέσποινας Πολωνίας και ο προπονητής του Άρη Μίχαλ Πρόμπιερζ  θα είναι δικαιολογημένα σημείο αναφοράς…

Ήδη στην Πολωνία, αναφέρουν το γεγονός ότι ο Πρόμπιερζ δουλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα δείχνουν ότι οι συμπατριώτες του θα χρειαστούν τα… φώτα του.

Ο ίδιος ο Πρόμπιερζ είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες στο arisfc.gr και στην κάμερά του, ανάμεσα στα άλλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπότε εκείνη η ερώτηση γίνεται περισσότερο επίκαιρη. Συγκεκριμένα είχε ερωτηθεί: «Ποια είναι η άποψή σας για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον τώρα που η Εθνική θα παίξει και στα γήπεδα της πατρίδας σας στο EURO;».

Ο Πολωνός από την πλευρά του απάντησε χαρακτηριστικά ότι: «Μου δόθηκε η δυνατότητα να δω όλα τα παιχνίδια τελευταία και είδα αρκετούς παίκτες με πολύ καλή ποιότητα, αλλά βλέπω ότι οι καλύτεροι παίκτες που διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνίζονται στο εξωτερικό. Και εδώ υφίσταται το ίδιο πρόβλημα, όπως στην Πολωνία. Κάθε ομάδα έχει πολλούς ξένους στο ρόστερ της και αυτό είναι εις βάρος των νέων παικτών, γιατί δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Βέβαια, ο καθένας απαιτεί την επιτυχία άμεσα και είναι δεδομένο ότι χωρίς ξένους δεν μπορείς να έχεις επιτυχία. Αυτή τη διαχείριση κάνουν σχεδόν όλες οι ομάδες στον κόσμο».
 

Θυμηθείτε, διαβάστε και δείτε όλη τη συνέντευξη του Πρόμπιερζ

To Top