ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πώς η απόφαση CAS για Ντουρμισάι επηρεάζει το τριπλό… μέτωπο των ανανεώσεων

Το μέτωπο του για την παραμονή του Φακούντο Μπερτόγλιο είναι ανοιχτό, η απόσταση κάποια στιγμή έμοιαζε μεγάλη, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει αλλαγή δεδομένων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή.

Η περίπτωση του Μπερτόγλιο είναι μαζί με αυτές των Σούντγκρεν και Τζέγκο, το “μέτωπο” των τριών ανανεώσεων που ενδιαφέρει τον Άρη, αλλά σίγουρα, θα χρειαστεί χρόνος, με… ρυθμιστή την απόφαση του CAS για τον Ντουρμισάι.

Η νέα παράταση που δόθηκε πριν λίγες στην έκδοση της απόφασης ως τις 11/2 ήταν μια ανάσα, αλλά όλο και εδραιώνεται η αίσθηση ότι πιθανότατα, θα είναι και η τελευταία. Σε μια τέτοια εξέλιξη εφόσον ο Άρη απαλλαγεί από αυτήν την θηλειά, θα έχει αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο θέμα των ανανεώσεων μια η κοινή λογική λέει ότι διαφορετικά θα διαπραγματευτεί με τους τρεις παίκτες αν αρθεί το απαγορευτικό και μπορεί ελεύθερα να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι και άλλα τα δεδομένα αν ισχύσει η απαγόρευση.

Από κει και πέρα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα για τον Μπερτόγλιο, μετά την νέα βελτιωμένη πρόταση του Άρη (αν και υπάρχει πάλι απόσταση), του Σούντγκρεν έχει “παγώσει” μια και δεν βρέθηκε σημείο επαφής, ενώ στην περίπτωση του Τζέγκο, υπάρχει κι ένα άλλο λεπτό σημείο, όπως έχει παραδεχθεί στις δηλώσεις του και ο ίδιος ο Αυστραλός διεθνής.

Σύμφωνα με αυτό, θα παίξει ρόλο στην τελική του απόφαση, εάν τελικά καταφέρει η Αυστραλία να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ ή όχι, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Άνοιξη.

To Top