ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πώς να υπάρξει προπονητής υποψήφιος δίχως απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα;

Δεν υπάρχει την δεδομένη χρονική στιγμή κανείς υποψήφιος για τον πάγκο του Άρη να διαδεχθεί τον Γιάννη Καστρίτη και ούτε αναζητείται, διότι προέχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να λύσει πρώτα ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Από τη στιγμή που ο Καστρίτης απάντησε αρνητικά γιατί δεν είχε κάτι απτό στα χέρια του για την επόμενη χρονιά, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς ότι δεν πρόκειται να απαντήσει θετικά σοβαρός άνθρωπος σε πρόταση των κίτρινων.

Ο Καστρίτης ήταν στην ομάδα και αποχώρησε, ενώ ήθελε να μείνει, γιατί δεν έλαβε καμία απάντηση ούτε για το ban, ούτε για το μπάτζετ. Πώς να έρθει ένας άλλος προπονητής στη θέση του δίχως να έχει γνώση γι’ αυτά; Εκτός κι αν ο Γουλιέλμος ήθελε να οδηγήσει στην έξοδο τον Καστρίτη, αλλά αυτό είναι πολύ τραβηγμένο σενάριο.

Το θέμα είναι πως ο χρόνος περνάει, λύσεις δεν βλέπει κανείς στον ορίζοντα και ο Δημήτρης Γουλιέλμος από ένα σημείο και μετά κρατά το αγωνιστικό τμήμα “εγκλωβισμένο” στα χέρια του με τις αποφάσεις που δεν παίρνει.

Και φυσικά δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την αδράνεια που παρατηρείται το ότι υπάρχει ακόμα πιο μεγάλο μπάχαλο σε όλο το πρωτάθλημα. Οι άλλοι δεν έχουν ban…

To Top