ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πώς ο Άρης μπορεί να επηρεάσει το επιχειρηματικό πλάνο του Γκιουνέρ στην Ελλάδα

Ο Αϊχάν Γκιουνέρ αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν και με ποιο τρόπο θα υπάρξει συνεργασία της εταιρείας του με την ΚΑΕ Άρης.

Η ΚΑΕ έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες για τις συζητήσεις που είχαν τα αδέλφια Λάσκαρη με τον Τούρκο επιχειρηματία.

Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του όσα δήλωσε πρόσφατα ο Γκιουνέρ σε Έκθεση του κλάδου των χρυσαφικών που πραγματοποιήθηκε στην Αττάλεια πριν από περίπου 10 μέρες, τότε η εταιρεία του σχεδιάζει επέκταση στο εξωτερικό με την δημιουργία καταστημάτων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Αυτή η δραστηριότητά του προφανώς και συνδυάζεται με την πιθανή εμπλοκή του στο τμήμα μπάσκετ του Άρη, υπό τη μορφή χορηγίας ή κάποιας άλλης συνεργασίας.

Στόχος του Γκιουνέρ και της εταιρείας του είναι να μπορέσουν να διεισδύσουν με πιο έντονο τρόπο σε περιοχές που ανθεί ο τουρισμός. Η Θεσσαλονίκη σε συνδυασμό με τη Χαλκιδική, αλλά (πρωτίστως) τα ελληνικά νησιά είναι ο στόχος του Γκιουνέρ, που θέλει να ανοίξει κοσμηματοπωλεία σε μια αγορά που έχει πρόσφορο έδαφος δραστηριοποίησης.

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Γκιουνέρ στη Milliyet πως στόχος της εταιρείας είναι να ανοίξει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια 50 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

To Top