Πώς ο Ρονάλντο έσωσε οπαδό από ποινή φυλάκισης!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με προσωπική επιστολή που έστειλε στον εισαγγελέα της Φλόριντα κατάφερε να τον πείσει να αποσύρει τις κατηγορίες περί “διασάλευσης της δημόσιας τάξης”. Ο εικοσάχρονος φοιτητής είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι στην Αμερική, για να αγκαλιάσει το ίνδαλμά του CR7!

Η μία βραδιά στο κρατητήριο δεν ήταν τίποτα για τον νεαρό, με καναδικό και αλβανικό διαβατήριο, όμως η σύλληψή του είχε ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την άδεια παραμονής στις ΗΠΑ και το κολέγιο στο οποίο φοιτεί στο Μαϊάμι, και τον άσο της Ρεάλ να παίρνει έτσι την κατάσταση πάνω του.

Αναλυτικά η επιστολή του Ρονάλντο:

“Ονομάζομαι Κριστιάνο Ρονάλντο και παίζω στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία αγωνιζόμουν στο Μαϊάμι όταν ένας οπαδός, ένας φοιτητής ονόματι Ρόναλν Γκιόκα, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Αγκαλιαστήκαμε, μιλήσαμε, έπειτα ήρθε η ασφάλεια του γηπέδου και τον έβγαλε έξω. Δεν ήταν ούτε βίαιος, ούτε επιθετικός, ΠΟΤΕ. Επιπλέον, δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση όταν τον έβγαλαν εκτός γηπέδου.

Κατανοώ ότι έκανε λάθος, άλλωστε ο ίδιος παραδέχτηκε το λάθος και κατάλαβε τη σημασία της γενικής ασφάλειας, είναι όμως ένα παιδί μόλις 20 ετών που μεγάλωσε χωρίς πατέρα και με μία μόνο ελεύθερη μητέρα.

 

 

Σπουδάζει σε ένα φημισμένο κολέγιο της Φλόριντα, φοβάμαι ότι μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με το Υπουργείο Μετανάστευσης εάν δεν αποσυρθούν οι κατηγορίες, συνεπώς σας παρακαλώ με σεβασμό να ξαναεξετάσετε το περιστατικό.

Δεν θέλω να κινδυνεύσει με ποινικές ευθύνες εξαιτίας μίας αυθόρμητης κίνησης, και ένας λόγος επίσης είναι πως με έχουν πληροφορήσει ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον ως σπουδαστής.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω αποσαφήνιση. Με σεβασμό, Κριστιάνο Ρονάλντο”.

Επιμέλεια: Θοδωρής Θεοχαρίδης

To Top