Πώς “χάθηκε” το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας από τον Άρη!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ στην ηλικία του. Γεννημένος το 1997, έχει ύψος 2,02μ., είναι αριστερόχειρας και μέλος της Εθνικής Παίδων. Τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, αλλά πριν τους πράσινους είχε συζητήσεις με τον Άρη.

Οι κίτρινοι κινήθηκαν να αποκτήσουν τον Χαραλαμπόπουλο πριν από περίπου έναν μήνα. Ο Λευτέρης Αρβανίτης επικοινώνησε με την πλευρά του παίκτη, έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά τελικά ο πατέρας του 15χρονου Χαραλαμπόπουλου έκρινε πως δεν θα ήταν η σωστή επιλογή να φύγει σε τέτοια ηλικία από την Αθήνα.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ ταξίδεψε στην Ισπανία και έκανε προπονήσεις με τη Μάλαγα, αλλά τελικά δεν προέκυψε συμφωνία. “Αφού δεν πάει στη Μάλαγα, θα μείνει στην Αθήνα και θα πάει σε μια από τις δύο ομάδες”, είπε ο πατέρας του και έτσι έγινε.

Ο Άρης έχασε τον παίκτη, αλλά δείχνει ότι κινείται στην σωστή κατεύθυνση, να “μαζέψει” όλα τα ταλέντα των μικρών ηλικιών στην Θεσσαλονίκη και να “χτίσει” από την αρχή. Πλέον θα υπάρχει και ο Δημήτρης Νικολαϊδης στην ομάδα…

 

To Top