Πoντάρουμε στις… βαριές φανέλες‏

Γειά χαρά φίλες και φίλοι! Εχθές η ατυχία μας χτύπησε για τα καλά την πόρτα καθώς το γκολ-γκολ της Μπόκα δεν βγήκε (3-0), με τον Αγκουστίν στο 92′ να στέλνει την μπάλα 5 μέτρα πάνω από τα δοκάρια, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Την σημερινή ημέρα ελπίζουμε η τύχη να μην μας γυρίσει την πλάτη και να σπάσουμε την χθεσινή γκίνια!

                Το ντέρμπι που δεσπόζει το πρόγραμα της Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι αυτό ανάμεσα στην Ατλέντικο Μαδρίτη και την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Μαδρίτης έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον στρέφει τον ενδιαφέρον της στον τελικό του κυπέλλου την προσεχή Παρασκευή. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα ξεκουράσει τους Ντιέγκο Κόστα και Φελίπε Λουίς, ενώ εκτός αποστολής λόγο τραυματισμού βρίσκεται ο αμυντικός χαφ Μάριο Σουάρεθ.

                Οι “Καταλανοί” από την άλλη, είναι και μαθηματικά οι φετινοί πρωταθλητές του Ισπανικού πρωταθλήματος. Η ψυχολογία για την Μπάρτσα βρίσκεται πλέον στα ύψη, μετά το στραπάτσο από την Μπάγερν, ενώ εντός των συνόρων παρουσιάζει αριστη εικόνα σε όλες τις αναμετρήσεις. Εκτός οι Πουγιόλ, Βαλντές και Φάμπρεγκας, ενώ επιστρέφει ύστερα από καιρό ο Ματσεράνο.  Θεωρώ την Μπαρτσελόνα ανώτερη από την Ατλεντικο που το μυαλό της βρίσκεται ήδη στον τελικό με την Ρεάλ. Ικανοποιητικό το διπλό σε αποδόσεις του 2.00.

                Στα πλέι οφς στο Βέλγιο, μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο “Κριστάλ Αρένα” ανάμεσα στην Γκένκ και την Άντερλεχτ. Το βράδυ της Πέμπτης η Γκένκ κατέκτησε το κύπελλο επί της Σέρκλ Μπριζ, και οι παίκτες ακόμη πανηγυρίζουν το βαρυσήμαντο τρόπαιο. Το αποψινό της έργο ωστόσο είναι κατά πολύ πιο δύσκολο. Η Άντερλεχτ για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται κοντά στην κατακτηση του πρωταθλήματος, με την ομάδα όσο περνάει ο καιρός να βελτιώνεται. Με ενδεχόμενη νίκη απόψε θα καταφέρει με το ένα πόδι να στεφθεί πρόωρα πρωταθλήτρια. Και σε τιμές πολύ ανώτερες του 2.00 θα το τιμήσουμε!

                Τέλος, στην Ελβετική κορυφή του πρωταθλήματος, ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στην Γκρασχόπερς και την Ζυρίχη. Οι γηπεδούχοι περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος, και κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός δυάδας αν συνεχίζουν τις κακές εμφανίσεις. Η σημερινή τους αντίπαλος είναι ένα μαχητικό σύνολο που διαθέτει ποιότητα, και αυτό αποδεικνύει η τεράστια νίκη με ανατροπή επί της Βασιλείας μεσοβδόμαδα! Όχι τόσο σημαντικές απουσίες εκατέρωθεν, με του παίχτες που αγωνίζονται να μπορούν να “ματώσουν” το αντίπαλο διχτάκι.

Προτείνουμε:

                                                ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (2)

                                                ΓΚΕΝΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (2)

                                                ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΖΥΡΙΧΗ (G/G)

To Top