“Ράκος” ο Καραγκούνης, έφυγε μόνος ο Σάντος

Η ευτυχία της πρόκρισης στους «16» του Mundial χάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Ο αποκλεισμός από την Κόστα Ρίκα και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, στοίχισε πολύ στα μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας και άπαντες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τα πρόσωπα της χθεσινής βραδιάς στο Ρεσίφε ήταν δύο… Ο Φερνάντο Σάντος, που έφυγε(!) μετά το ματς με τους συνεργάτες του για τη Λισαβώνα και ο Γιώργος Καραγκούνης που ολοκλήρωσε την καριέρα του στην εθνική ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που στο ξεκίνημα του ματς ήταν δακρυσμένος και συγκινημένος, κατά τη διάρκειά του φάνηκε πολύ αγχωμένος και στο τέλος ήταν εκνευρισμένος, «πέταξε» μόνος του για την πατρίδα του, χωρίς να είναι σίγουρο αν έδωσε το παρών στο δείπνο της εθνικής μετά το ματς. Είναι άγνωστο δηλαδή αν ο Σάντος χαιρέτησε τους παίκτες του στο ξενοδοχείο, ή αν απλά έφυγε χωρίς να τον δει κανείς…

Σε ό,τι αφορά τον Καραγκούνη, η συγκίνηση στο δικό του αντίο» ήταν πολύ μεγάλη. Ο «τυπάρας» ευχαρίστησε τους πάντες για όσα πέρασαν μαζί στην εθνική ομάδα. Κι ενώ όλοι ήταν προετοιμασμένοι για το αντίο, ο αποχαιρετισμός ήταν εξαιρετικά δύσκολος, καθώς έγινε σε κλίμα ούτως ή άλλως φορτισμένο και βαρύ μετά τον αποκλεισμό.

Η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα αναχωρήσει από το Ρεσίφε για το Σάο Πάολο και από εκεί θα «πετάξει» για την Φρανκφούρτη, όπου θα πάρει αεροπλάνο για την Αθήνα. Η άφιξή της στο «Ελ. Βενιζέλος» αναμένεται αύριο Τρίτη στις 6.30 μ.μ..

πηγή: sentragoal.gr

To Top