Ράμος για Εθνική!

Στους υποψηφίους για την διαδοχή του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας φιγουράρει πλέον και το όνομα του Χουάντε Ράμος, με τον έμπειρο Ισπανό προπονητή να εργάζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται στην ουκρανική Ντνίπρο.

Ωστόσο η περίπτωσή του είναι τρομερά δύσκολη, μιας και ο 59χρονος τεχνικός αμείβεται από την ουκρανική ομάδα με περισσότερα από 4.000.000 ευρώ τον χρόνο. Στην περίπτωση της Εθνικής, το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να υπερβεί το 1.000.000 ευρώ μαζί με τα πριμ. Συνεπώς, μιλάμε για μια μείωση της τάξης του 75% στις αποδοχές του Ράμος, κάτι που καταδεικνύει τη δυσκολία του εγχειρήματος.

Πάντως, στην ομοσπονδία υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως για την Εθνική Ελλάδας που έχει μια σταθερά καλή πορεία την τελευταία δεκαετία, ο Ισπανός ενδεχομένως να το συζητούσε σε διαφορετική βάση.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκο Ταρντέλι παραμένει ως ο πιο προσιτός οικονομικά για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, δίχως ωστόσο να θεωρείται βέβαιο πως θα προσληφθεί.

To Top