Ράμος: «Θα το ήθελα, αλλά δεν υπάρχουν νεότερα για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς του Amazon των έξι επεισοδίων «Ο Θρύλος του Σέρχιο Ράμος» (πρεμιέρα στις 9/4) που θα αφορά στη ζωή και την καριέρα του, ο Σέρχιο Ράμος αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, με κυριότερο το ζήτημα που «καίει» τους απανταχού φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης: την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της σεζόν.

«Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Θα ήθελα να μπορώ να πω κάτι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα νέο. Σκέφτομαι μόνο να επιστρέψω από τον τραυματισμό και να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν υπάρχει τίποτα νέο για την ανανέωση. Εγγυώμαι ότι όταν υπάρχει , θα είμαι ο πρώτος που θα το κοινοποιήσω. Αλλά τώρα είμαι ήρεμος. Τώρα επικεντρώνομαι στο να ευχαριστηθώ τη σεζόν», τόνισε ο αρχηγός της «Βασίλισσας», που πρόσθεσε ότι θεωρεί ότι μπορεί να αγωνιστεί σε καλό επίπεδο για 3 με 5 χρόνια ακόμα, παρά τα 35 χρόνια που κλείνει στις 30 Μαρτίου.

«Οι μύθοι σφυρηλατούνται καθημερινά. Το μόνο πράγμα που θέλω να θυμούνται για μένα είναι ότι ήμουν πάντα ταπεινός, εργατικός, ότι άφησα και την ψυχή μου. Παρά την ηλικία μου, που είμαι τώρα 35 ετών, ο Μπερναμπέου είπε ότι δεν υπάρχουν νεαροί ή μεγαλύτεροι παίκτες , υπάρχουν καλοί και κακοί. Μπορώ να παίξω τρία, τέσσερα ή πέντε ακόμη χρόνια, αν το σώμα μου με στηρίζει και αποφύγω τους τραυματισμούς, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο, δουλεύω σκληρά για αυτό και η νοοτροπία μου θα είναι πάντα αυτή. Κάνω λάθη, αλλά μαθαίνω από όλους. Ήμουν ειλικρινής και έχω κάνει πάντα το καλύτερο που μπορώ», τόνισε ο Ισπανός θρύλος των «μερένγκες».

To Top