Ράμος σε Μέσι: «Αν δεν θες ξενοδοχείο, έλα με την οικογένειά σου στο σπίτι μου»

Το μήνυμα του Σέρχιο Ράμος προς τον Λιονέλ Μέσι αποκαλύπτει με ρεπορτάζ της η «El Pais».

Από μεγάλοι αντίπαλοι στα ισπανικά κλάσικο και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, πλέον είναι συμπαίκτες με πρόθεση να γίνουν και πολύ καλοί φίλοι. Ο λόγος για τους Σέρχιο Ράμος και Μέσι που αυτή τη στιγμή αποτελούν τις δύο μεγαλύτερες προσωπικότητες στα αποδυτήρια των Γάλλων, έχοντας φορέσει επί σειρά ετών το περιβραχιόνιο των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «El Pais» ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που είχε συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν πολύ νωρίτερα από τον Αργεντινό, επικοινώνησε ήδη με τον πρώην μεγάλο του αντίπαλο, προχωρώντας και σε μια σπουδαία χειρονομία.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός του είπε ότι εφόσον δεν θέλει ο ίδιος ο Μεσι και η οικογένειά του να μείνουν σε κάποια ξενοδοχείο, τότε το σπίτι του είναι ανοιχτό για να τον φιλοξενήσει.

«Αν εσύ και η οικογένειά σου, προτιμάτε να μείνετε σε ένα σπίτι, παρά σε ξενοδοχείο, τότε μπορείτε να μείνετε στο δικό μου σπίτι», έγραψε στο μήνυμα του Σέρχιο Ράμος. Παράλληλα, το ρεπορτάζ συμπληρώνει: «Ο Σέρχιο θαυμάζει και σέβεται τον Λίο πάρα πολύ. Πριν, η κατάσταση ήταν όπως ήταν, τώρα όμως θα τον υπερασπιστεί όσο κανέναν άλλο, αφού είναι στην ομάδα του».

To Top