Ράμσεϊ: «Ήρθα μικρό παιδί στην Άρσεναλ και φεύγω άντρας, πατέρας και με τρία παιδιά»

Ο Άαρον Ράμσεϊ αποχωρεί μετά από 11 χρόνια από την Άρσεναλ για λογαριασμό της Γιουβέντους και θέλησε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς των «κανονιέρηδων». 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Άαρον Ράμσεϊ αποχωρεί μετά από 11 χρόνια από την Άρσεναλ για λογαριασμό της Γιουβέντους και θέλησε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Με στεναχωρεί ότι θα πω πως το ματς με την Νάπολι ήταν το τελευταίο μου με τη φανέλα της Άρσεναλ. Δυστυχώς μου άφησε έναν τραυματισμό που με αφήνει εκτός από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν θα καταφέρω να παίξω μέχρι το τέλος και να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου, της οποίας είμαι ακόμη ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς, δεν είναι στο χέρι μου αλλά θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς για την στήριξη.

Ήταν ένα ταξίδι, εντός και εκτός γηπέδου, στο οποίο συνέβησαν πολλά αυτά τα 11 χρόνια. Ήμουν ένα μικρό παιδί όταν ήρθα και τώρα φεύγει ένας άντρας, παντρεμένος, πατέρας με τρία παιδιά και γεμάτος περηφάνια και καλές αναμνήσεις που θα μου μείνουν. Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη συναισθήματα, είναι το τελευταίο μου ματς στο σπίτι. Ελπίζω να σας δω εκεί και να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα», έγραψε.

To Top