Ράνγκνικ για Κριστιάνο Ρονάλντο: “Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα μείνει, αλλά του επόμενου προπονητή”

Ο Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε μετά το χατ-τρικ του Κριστιάνο Ροναλντο ότι δεν εξαρτάται από αυτόν το αν θα μείνει ο Πορτογάλος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά από τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε σόου στην νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νόριτς (3-2) με χατ-τρικ. Με τον – όπως όλα δείχνουν επόμενο προπονητή της ομάδας – Έρικ Τεν Χαχ να φέρεται όμως να μην τον υπολογίζει για την νέα χρονιά, ο Ραλφ Ράνγκνικ κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του Πορτογάλου στην ομάδα. Και επανέλαβε ότι… δεν τον αφορά το θέμα.

“Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι δική μου η απόφαση” δήλωσε χαρακτηριστικά ο προσωρινός τεχνικός της Γιουνάιτεντ, για να προσθέσει: “Ο Κριστιάνο έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Αυτή είναι μία απόφαση που θα πρέπει να πάρει ο νέος προπονητής της ομάδας μαζί με την ομάδα”.

Κλείνοντας πάντως το θέμα, ο Ράνγκνικ τόνισε: “Όπως κόντρα στην Τότεναμ, έτσι και τώρα (σ.σ ο Ρονάλντο) έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά σε στιγμές σαν αυτή, σε παιχνίδια σαν αυτό και δεν είναι σύμπτωση ότι έχει το καλύτερο ρεκόρ σε γκολ από όλους τους παίκτες στην ιστορία. Το έδειξε για ακόμα μία φορά”.

 

 

To Top