ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ράσογλου: “Ο Άρης έπρεπε να έχει 22 τρόπαια, θα διεκδικήσουμε το Σούπερ Καπ και θα το πάρουμε” (audio)

Ο Διευθυντής Μουσείου Μπάσκετ του Άρη, Πέτρος Ράσογλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-press”. Εκεί αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία του Μουσείου, κάνοντας μάλιστα τις κινήσεις που γίνονται ώστε να μπει στην τροπαιοθήκη της ομάδας και ο 22ος τίτλος, αυτό του Σούπερ Καπ του 1986.

“Δεν είναι απλή περιγραφή των τροπαίων. Ο Άρης έχει 21 τρόπαια για την ώρα, 22 έπρεπε να έχει κανονικά με το Σούπερ Καπ. Θα το διεκδικήσουμε και θα το πάρουμε. Μέσα στο Μουσείο υπάρχουν όλα αυτά τα τρόπαια και μάλιστα είναι τα αυθεντικά. Από το 1930 το πρώτο όπου πάνω από αυτά τα τρόπαια υπάρχει μια σειρά από τηλεοράσεις που δείχνουν τους αγώνες από τους οποίους πήρε ο Άρης τα τρόπαια αυτά. Υπάρχουν επίσης συμβολικά και κάποιες μπάλες, οι οποίες είναι περίπου 120, όπου είναι τα άτομα τα οποία κατέκτησαν τους τίτλους και όποιος από αυτούς έρχεται στο Μουσείο υπογράφει και τη δική του μπάλα”, ήταν μεταξύ άλλων το σχόλιο του κ. Ράσογλου.

Πριν λίγους μήνες οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης έστειλαν νέα επιστολή στην Ομοσπονδία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να αναγνωριστεί και επίσημα ο 22ος τίτλος της ομάδας του 1986.

Τότε, είχαν διεξαχθεί δύο αγώνες για το Σούπερ Καπ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, με δύο νίκες του Άρη (117-85 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και 88-104 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας).

To Top