ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρέθυμνο και… αντι-Σανικίτζε στο “μενού” των προπονήσεων από σήμερα

Στην σκιά του σαββατιάτικου σοκ από τον τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίτζε ο Άρης – θέλει, δεν θέλει – οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, υποδεχόμενος παράλληλα και τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γεωργιανό.

Υπό άλλες συνθήκες το θετικό για τον Δημήτρη Πρίφτη θα ήταν ότι θα είχε πέντε ημέρες προπονήσεων για να βάλει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του, να “δέσει” ακόμα περισσότερο τους παίκτες του, ωστόσο ο τραυματισμός του Σανικίτζε αλλάζει άρδην τα δεδομένα.

Εκτός απροόπτου μέσα στην βδομάδα θα βρίσκεται καινούριος παίκτης στο Αλεξάνδρειο, ο Ντραγκίσεβιτς ή κάποιος άλλος, και θα πρέπει να δουλέψει η ομάδα για να τον προσαρμόσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πιο σωστά και παράλληλα να προετοιμαστεί για έναν επικίνδυνο εκτός έδρας αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα που πήρε εύκολα “διπλό” στην Ρόδο από τον Κολοσσό.

Αυτά είναι τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσει καταρχήν ο Πρίφτης και οι συνεργάτες του και εν συνεχεία οι παίκτες, διότι η σωστή προσθήκη ενός καινούριου παίκτη, όσο έμπειρος και ποιοτικός μπορεί να είναι αυτός που θα έρθει, απαιτεί χρόνο.

To Top