Ρέθυμνο και Μπρεντ Πέτγουεϊ ξανά μαζί

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Ρεθύμνου επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον πρώην παίκτη της, Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση του gaming στον κρητικό σύλλογο.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που αγωνίστηκε στην αρχή της περσινής σεζόν στον Άρη, θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του με το Ρέθυμνο, μόνο που τώρα τα καθήκοντά του θα είναι τελείως διαφορετικά.

Ο κρητικός σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό φόργουορντ όχι με την ιδιότητα του μπασκετμπολίστα, αλλά με εκείνη του επαγγελματία παίκτη ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Με σημερινή της ανακοίνωση (27/12), η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου έδωσε σάρκα και οστά στη νέα συνεργασία της με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, o οποίος θα ασκεί τα καθήκοντά του από τις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου: “Η ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings Gaming (eSports) ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Brent Petway, που γεννήθηκε 12 Μαΐου του 1985 στην Georgia των ΗΠΑ.

Ο Brent υπηρετεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης ως επαγγελματίας και έχει στο παλμαρέ του FIBA Intercontinental Cup champion (2013), Greek League champion (2015), NBA D-League champion (2008) και την διετία 2011-2013 ήταν μέλος στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ρεθύμνου. Ελπίζουμε με τις γνώσεις που έχει στο άθλημα να βοηθήσει όλα τα μέλη της ομάδας eSports να αποκτήσουν νοοτροπία νικητή”.

To Top