Ρένια: “Δουλεύω σκληρά, αφιερώνω το γκολ στον πατέρα μου για τα γενέθλιά του!” (video)

Στον πατέρα του που είχε γενέθλια αφιέρωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη ο Άντι Ρένια.

Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε αρχικά: «Χάρηκα πολύ το γκολ. Το έψαχνα και το ήθελα πολύ ειδικά σήμερα. Το αφιέρωσα στην οικογένειά μου και κυρίως στον πατέρα μου που είχε τα γενέθλιά του. Είναι ένα μικρό ταπεινό δώρο».

Πρόσθεσε πως «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω σιγά σιγά. Είχα μείνει πίσω με τον τραυματισμό μου που με κράτησε για ένα τρίμηνο εκτός δράσης. Δυσκολευόμουν να βρω τα βήματά μου ωστόσο καθημερινά πλέον ανεβάζω ρυθμούς με την βοήθεια του προπονητή μου ο οποίος με μιλάει συνεχώς και με καθοδηγεί για τα πάντα».

Για την εικόνα της ομάδας και την συνέχεια υποστήριξε: «Είναι λογικό να είναι  βαριά τα πόδια αυτό το διάστημα. Το λέει συνεχώς και ο προπονητής. Όσο περνάει ο καιρός θα απελευθερωνόμαστε και θα έχουμε καλύτερα τρεξίματα και πατήματα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον εαυτό του και την θέση που του αρέσει να παίζει είπε: «Συνήθως παίζω δεξιά ή αριστερά στην μεσοεπιθετική γραμμή. Όπου ζητήσει ο προπονητής εκεί θα παίξω και θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες. Δουλεύω πολύ σκληρά και πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο δεν είχα συμβόλαιο με την ομάδα και το μέλλον ήταν αβέβαιο. Με συμβόλαιο πλέον ξέρω πολύ καλά πως αν δουλεύω και το αξίζω θα πάρω την ευκαιρία αργά η γρήγορα».

To Top