Ρένια: “Όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε”

Ανακουφισμένος και έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα είναι ο Άντι Ρένια, αμέσως μετά την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου με τους κίτρινους.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Άρη τόνισε πως “η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στον Άρη ήταν ένα όνειρο ζωής και είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε.

Είναι μια δικαίωση για τις προσπάθειες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Άρη. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην μεγάλη πρόκληση της καριέρας μου και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου”.

Στη φωτογραφία ο Ρένια με το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης και υπεύθυνου του αγωνιστικού Άγγελο Σπυρίδωνα.

Όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ ο Ρένια “υπέγραψε σήμερα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. 
Ο Άντι Ρένια γεννήθηκε στις 06/01/1993 στην Κοριτσά Αλβανίας. Έχει ύψος 1,78 και  βάρος 68 κιλά. Στις Ακαδημίες του Άρη εντάχθηκε πριν από δέκα χρόνια. Αγωνίστηκε με επιτυχία τόσο στην Κ-17 όσο και στην Κ-20  και μάλιστα ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας Κ-20 του Άρη που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Ο Άντι Ρένια μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ έχει ιδιαίτερη έμφαση στο σκοράρισμα”.

 

 

 

To Top