Ρέντη: Πώς φυγαδεύτηκαν τα ηγετικά στελέχη και γιατί επέλεξαν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» (video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονική επίθεση κατά του Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη, καθώς οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες έδωσαν πληροφορίες καθοδηγώντας τις έρευνες προκειμένου η αστυνομία να φτάσει στις 67 συλλήψεις.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για τρία άτομα που φέρουν τις κώδικές ονομασίες «67Β», «67Ε» και «67ΣΤ» οι οποίοι περιγράφουν, τόσο την κατάσταση που επικρατεί εντός και εκτός γηπέδων, όσο και τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ των επεισοδίων στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Ο μάρτυρας «67ΣΤ» είπε στους αστυνομικούς ότι: «μόλις μαθεύτηκε ότι θα μας πάρουν προσαγωγή κάποιοι βανδάλισαν το κυλικείο κάνοντας ζημιές και παίρνοντας προϊόντα και κάποιοι άλλοι έβαλαν φωτιά στις τουαλέτες».

Μιλώντας για τρία ηγετικά στελέχη το βράδυ των επεισοδίων ισχυρίστηκε ότι: «αυτοί οι τρεις δεν προσήχθησαν μαζί με όλους εμάς και όπως άκουσα να συζητιέται αργότερα, φυγαδεύτηκαν μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού».

Σε ότι αφορά την επίθεση στο Ρέντη με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη είπε ότι «ακουγόταν ότι το σχέδιο ήταν να γίνει επίθεση σε βάρος των ΜΑΤατζήδων στο συγκεκριμένο γήπεδο και όχι στο ΣΕΦ ή το Καραϊσκάκη γιατί αυτά τα μεγάλα γήπεδα έχουν κάμερες, ενώ το «Μελίνα Μερκούρη, όχι».

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που οι χούλιγκαν βγαίνουν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και τρέχουν προς τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να επιτεθούν, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

To Top