“Ρέστα” με το νομικό “παράθυρο” του μέλους του ΑΣ – Ο Καλαϊτζίδης δεν θέλει να πάρει μόνος την απόφαση για Κάμπος

Ξεκαθαρίζει λογικά σήμερα το θέμα της παραμονής του Πάουλο Κάμπος, μετά το χθεσινό… μπαράζ των συζητήσεων και των διαβουλεύσεων με τους ανθρώπους του Άρη. Τα… “ρέστα” τους παίζουν σήμερα οι “κίτρινοι” με το νομικό “παράθυρο” τού να γίνει μέλος του συλλόγου ο Κάμπος!

Επί της ουσίας χθες σημειώθηκε ένα… θρίλερ συναντήσεων με τον Βραζιλιάνο προπονητή, η μια ανάμεσα σε μέλη του Ερασιτέχνη Άρη και μια άλλη παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Τάσου Οικονόμου. Στην πρώτη, έπεσε στο «τραπέζι» η πρόταση μελών για να παραμείνει με κάθε τρόπο ο Κάμπος, ακόμη και κοουτσάροντας την ομάδα από την κερκίδα, μετά την απαγόρευση της ΕΠΟ!

Στη δεύτερη ο Κάμπος ξεκαθάρισε ότι είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην ομάδα ακόμη κι αν χρειαστεί να δίνει οδηγίες από την κερκίδα, αλλά φυσικά αυτός δεν ήταν αρμόδιος να αποφασίσει!

Το “μπαλάκι” έπεσε στα χέρια των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος και του επικεφαλής Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο τελευταίος δεν ήθελε να πάρει μόνος στα χέρια του μια τέτοια “καυτή πατάτα” και ζήτησε να συναποφασίσει ο Ερασιτέχνης, αν και σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. Δάρλας, Ατματσίδης, Γιαννίτσης, Ρένια, Σίτσας, Μπουγιουκλής, Τοπαλίδης και τις πέντε μεταγραφές) δεν υπήρξε ανάλογη διαδικασία κοινής απόφασης.

Το βράδυ έγιναν και νέες διαβουλεύσεις, όπου έπεσε στο “τραπέζι” η πρόταση να γίνει μέλος του ΑΣ Άρης ο Κάμπος και να αναλάβει επίσημα (με απόφαση του δ.σ. και πρακτικό) τη θέση του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος (εάν το προβλέπει το καταστατικό και για αλλοδαπούς), ώστε να μπορεί να καθίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας στους αγώνες (ακόμη κι αν χρειαστεί να μην σηκώνεται για οδηγίες).

Ήδη σήμερα θα υπάρξει και νέα ενημέρωση από τους νομικούς, oι οποίοι θα… ξεσκονίσουν το καταστατικό και εφόσον μπορεί να γίνει μέλος του συλλόγου ο Κάμπος, ενδεχομένως να ανοίξει ο δρόμος για την παραμονή του!

Διαφορετικά εάν δεν προκύψει κάτι τέτοιο, αναμένεται να λυθεί και τυπικά η συνεργασία με τον Κάμπος με τους ανθρώπους του Άρη να καλούνται να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις.

To Top