Ρήξη μηνίσκου ο Μαουρίσιο, θέλει να επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ!

Από τις αρχικές αναφορές σε σοβαρό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό ενόψει των πλέι οφ, σε νέα δεδομένα! Ο Μαουρίσιο υπέστη ρήξη μηνίσκου, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και αρχικά η πρόβλεψη ήταν ότι θα μείνει εκτός από τέσσερις μέχρι έξι εβδομάδες! Όμως υπάρχουν νέα δεδομένα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει:

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου.

Θα υποβληθεί αύριο το απόγευμα σε αρθροσκόπηση. Το πότε θα επιστρέψει αναμένεται να γίνει γνωστό μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης.

Ο ποδοσφαιριστής ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί την Κυριακή στο ματς με τον Αστέρα και μάλιστα πίεσε ώστε να οδηγηθεί στο χειρουργείο την Δευτέρα. Παρόλα αυτά ήθελαν να αποφύγουν τα χειρότερα και γι΄αυτό δεν έκαναν πράξη την επιθυμία του Μαουρίσιο.

Στην περίπτωση του Μαουρίσιο ο μηνίσκος του έχει υποστεί αλλοίωση σε ποσοστό 20% γεγονός που σημαίνει ότι η ρήξη είναι μερική και ο χρόνος της αποθεραπείας του θα μειωθεί αισθητά. Οι πληροφορίες συγκεκριμένα αναφέρουν ότι μπορεί και σε διάστημα δύο εβδομάδων να είναι έτοιμος ο Βραζιλιάνος μέσος και αν όχι στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό ακριβώς σε τέσσερις βδομάδες για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, δηλαδή στις 18 Απριλίου.

To Top