Ρίκο: «Θέλω να νιώσω πάλι ποδοσφαιριστής»

Ο Σέρχιο Ρίκο είχε ένα σοβαρό ατύχημα τον περασμένο Μάιο καθώς έπεσε από το άλογό του χτύπησε στο κεφάλι και ήταν σε κώμα για περισσότερες από 20 ημέρες, ενώ συνολικά ήταν 82 ημέρες στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος και η οικογένειά του βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα ο Ρίκο δηλώνει ότι θα ήθελε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

«Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από αυτό το ατύχημα και τις 22 μέρες μου σε κώμα, ούτε από τις μέρες που σταδιακά με ξυπνούσαν από το κώμα. Όταν ξύπνησα, είδα δίπλα μου τη γυναίκα μου και τη μητέρα μου. Οι δικοί μου άνθρωποι ήταν αυτοί που πέρασαν πιο δύσκολα αυτό το διάστημα, γιατί εγώ δεν είχα τις αισθήσεις μου. Έχασα 20 κιλά. Ζύγιζα 92 κιλά πριν το ατύχημα και έφτασα στα 73. Τώρα έχω γίνει πάλι 88. Πέρασα από το σημείο που έγινε το ατύχημα, αλλά ακόμα δεν μπορώ να θυμηθώ τι συνέβη» είπε ο Ρίκο μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του.

«Ανυπομονώ να μου δώσουν οι γιατροί το ελεύθερο για να κάνω περισσότερες δραστηριότητες, γιατί νιώθω καλά. Θέλω να επιστρέψω ξανά στη ρουτίνα μου και θέλω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, να νιώσω ξανά ποδοσφαιριστής. Το αντιμετωπίζω με ηρεμία, γιατί δεν είναι στο χέρι μου. Αν ήταν, θα έπαιζα ήδη, αλλά πρέπει να ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών γιατί αυτοί μου έσωσαν τη ζωή» πρόσθεσε.

To Top