“Ρίχνει” δίχτυα στην Ελλάδα ο Καστίγιο με μειωμένες αποδοχές!

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα εξετάζει ο Νέρι Καστίγιο, που μάλιστα φέρεται διατεθειμένος να κατεβάσει κατά πολύ τις οικονομικές απολαβές του, προκειμένου να επιστρέψει στη… δεύτερη πατρίδα του. Την ίδια ώρα, η Μπέτις φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τον άλλοτε παίκτη του Άρη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα marcasl.blogspot.gr: “Ο Ισπανός μάνατζερ, Πάμπλο Ακόστα, έχει αναλάβει να βρει νέα ομάδα στον Καστίγιο στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, έπειτα από το τέλος της θητείας του Μεξικανού επιθετικού στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν επαφές την Μπέτις που φαίνεται πως δεν… ξέχασε τον 30χρονο ποδοσφαιριστή και έξι χρόνια μετά την αποτυχημένη απόπειρα δανεισμού του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, επανεξετάζει την περίπτωση του.

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι του 2008 η ισπανική ομάδα βρέθηκε πολύ κοντά στο δανεισμό του Καστίγιο από την Σαχτάρ, ωστόσο η δουλειά χάλασε στις λεπτομέρειες κι εν τέλει, ο Νέρι κατέληξε τότε στην Μάντσεστερ Σίτι.

Τα χρόνια πέρασαν χωρίς όμως η Μπέτις (υποβιβάστηκε από την Primera στην Segunda Division) να΄χει διαγράψει κατά όπως φαίνεται από το μεταγραφικό της δίσκο τον ελεύθερο Καστίγιο, ο οποίος ασφαλώς και δεν κοστίζει πλέον μια περιουσία, όπως συνέβαινε το καλοκαίρι του ΄08.

Προκειμένου, μάλιστα, να βρει ομάδα στην Ελλάδα, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και του Άρη είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του ακόμη και στα 120 χιλιάρικα (!) το χρόνο και να επιστρέψει στην χώρα που αισθάνεται δεύτερη πατρίδα του.

Παρεμπιπτόντως, στον ΟΦΗ το όνομά του ποτέ δεν έπαψε να κουβεντιάζεται, αλλά μέχρι εκεί τουλάχιστον επί του παρόντος…”.

To Top