Χωρίς κατηγορία

Ρίχνει Κοέλιο και Ψυχογιό στη «μάχη» για το πρώτο τρίποντο

Η πρώτη επίσημη εντός έδρας εμφάνιση για τον Άρη αποκτά -ειδικά- φέτος ξεχωριστή βαρύτητα για πολλούς, εξίσου σημαντικούς λόγους. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ (6.15 μ.μ. -PRESSARIS LIVE) δεν είναι απλά ένας εντός έδρας πρωταθλήματος.

Οι κίτρινοι χρειάζονται το τρίποντο για περισσότερους λόγους. Ο πιο σοβαρός έχει να κάνει με την αυτοεκτίμησή τους, όρος συνυφασμένος με την αυτοπεποίθηση και πολύ περισσότερο με την εμπιστοσύνη που θέλει να κερδίσει το συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη από τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας.

Η νεανική ομάδα του Άρη ψάχνει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση που θα δώσει ελπιδοφόρα μηνύματα, κουράγιο και δύναμη σε όλα τα «γρανάζια» της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Ο προπονητής από την πλευρά του καλείται να διορθώσει τα …κακώς κείμενα της Νέας Σμύρνης με αλλαγές στη φιλοσοφία, τη νοοτροπία, αλλά και την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας του.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη διάθεση του αντιπάλου σε μια έδρα όπως  το Κλεάνθης Βικελίδης. Ενδεχομένως ο ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου να είναι διαφοροποιημένος σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Ξάνθη. Αυτός είναι ένας παράγοντας που κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να αλλάξει εν μέρει τα πλάνα του Κατσαβάκη για την απογευματινή συνάντηση.

Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να ρίξει στη μάχη τον Κοέλιο για το χρονικό διάστημα που μπορεί να ανταπεξέλθει το τελευταίο απόκτημα του Άρη, σε μια προσπάθεια να ενδυναμώσει τον νευραλγικό χώρο των ανασταλτικών του μέσων.  

Την τετράδα της αμυντικής γραμμής θα καλύψουν οι Ψυχογιός, Παντίδος, Παπαζαχαρίας και Γιαννίτσης. Παπαστεριανός και Κοέλιο θα καλύψουν την μεσαία γραμμή ανασταλτικά με τους Καζναφέρη, Γιαννιώτα στα δυο μεσοεπιθετικά άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα εναλλάσσονται οι Τρανταφυλλάκος Καπετάνος σ΄ έναν ιδιαίτερο ρόλο και πάντα με βάση την αντίδραση του αντιπάλου. Κάτω από τα δοκάρια του Άρη θα βρίσκεται ο Μάρκος Βελλίδης.

 

To Top