ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ρίχνει τις απαιτήσεις της για Ματέο Γκαρσία η Λας Πάλμας, που εξασφάλισε παράταση… ανάσα”

Η επιθυμία του Άρη να αποκτήσει τον Ματέο Γκαρσία ξεκάθαρη, όπως και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να βρει… επιτέλους τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, διότι δείχνει εγκλωβισμένος στην αδυναμία της Λας Πάλμας να τον πουλήσει…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στον ισπανικό σύλλογο υπάρχουν τις τελευταίες ώρες εξελίξεις αρκετά σημαντικές, οι οποίες ίσως και να επισπεύσουν το ζήτημα της πώλησης του Αργεντινού, για τον οποίο ο Άρης δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται και να παρακολουθεί διακριτικά την πορεία της!

Σύμφωνα με την Marca, η απαγόρευση μεταγραφών των Ισπανών λόγω του Financial Fair Play βρίσκεται σε καλό δρόμο ως προς την άρση της, καθώς η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έχοντας στα χέρια της το πλάνο μείωσης του μπάτζετ της Λας Πάλμας έδωσε παράταση μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου για να τελειώσουν όλα.

Εφόσον το μπάτζετ μειωθεί από τα 19 εκατομμύρια που ήταν πέρσι στα 8 και γίνει το “κούρεμα” στο 85% των συμβολαίων τότε οι όποιες μεταγραφές έχουν γίνει θα ενεργοποιηθούν άμεσα και οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση των Ισπανών.

Σημερινό δημοσίευμα, παράλληλα, της laprovincia.es αναφέρει πως η Λας Πάλμας είναι υποχρεωμένη να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις για τους Ματέο Γκαρσία και Κριστιάν Ριβέρα, οι οποίο είναι προς πώληση από την αρχή του καλοκαιριού.

Είναι γνωστό άλλωστε πως για τον Αργεντινό οι Ισπανοί δήλωναν πως δεν συζητούν προτάσεις κάτω των 3.000.000 ευρώ!

Φυσικά, τέτοια πρόταση δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία της και πλέον έχουν ρίξει σημαντικές τις απαιτήσεις τους, κάτι που περίμεναν στον Άρη για να κάνουν την δική τους τελική κίνηση, όπως κι έγινε…

 

To Top