«Ρίχνει» τον Κριστιάνο έναντι του Μέσι η FIFA!

Νέα «ίντριγκα» δημιουργείται από την FIFA για λογαριασμό των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, μετά την δημοσιοποίηση των προφίλ τους ως υποψήφιοι για την «Χρυσή Μπάλα».

Και μετά πώς να μην… φωνάζει η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα τα προφίλ όλων των υποψηφίων για τη «Χρυσή Μπάλα» του 2013.

Και αμέσως το μάτι πάει σε δύο μεγάλα… φάουλ που κάνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Σε αυτό του Πορτογάλου αναφέρεται ότι την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 σημείωσε 34 γκολ στην ισπανική λίγκα και… νικήθηκε από τον Αργεντινό που πέτυχε 45.

Όπως αντιλαμβάνεστε είναι… unfair στο προφίλ ενός υποψηφίου να λες ότι «έχασε» σε μια κατηγορία από έναν άλλο υποψήφιο και δη μάλιστα όταν μιλάμε για τους δύο συγκεκριμένους…

Και πέραν των άλλων, η FIFA έχει υποπέσει σε ακόμα ένα σφάλμα, διότι η «Χρυσή Μπάλα» αφορά ένα ημερολογιακό έτος. Ξεκινά δηλαδή 1η Ιανουαρίου και τελειώνει 31 Δεκεμβρίου, οπότε από μόνα τους τα στοιχεία και τα επιτεύγματα των δύο στο σκοράρισμα δεν είναι αντιπροσωπευτικά, αφού πολλά τέρματα σημειώθηκαν μέσα στο 2012, περίοδος που δεν «πιάνεται»!

πηγή: sportfm.gr

To Top