ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρίχνει το βάρος στο κέντρο

Ο κόουτς Μπούργος, μετά την μεγάλη νίκη που πήρε απέναντι στην Γκόμελ, δείχνει να ρίχνει το “βάρος” στις αδυναμίες που διέκρινε, ιδίως στον χώρο του κέντρου.

Είναι εμφανές ότι η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη. Η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών δεν είναι η ιδανική ενώ δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα και η κατάλληλη ¨χημεία¨ καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρόσωπα πλέον στο ρόστερ. Αυτό που θέλει ο Αργεντινός κόουτς είναι να αυξήσει τον βαθμό της ετοιμότητας σε ότι αφορά τους Νταμπό και Ντιόπ. Ο πρώτος ξεκίνησε βασικός στο ματς της Πέμπτης και έδειξε ότι ακόμα δεν έχει την αντοχή για να ακολουθήσει τον ρυθμό του ματς σε όλο το 90λεπτο. Αρκετές φορές δεν είχε τις δυνάμεις για να γυρίσει στην άμυνα ενώ σχεδόν το βάρος, και ειδικότερα στο πρώτο μέρος, έπεσε ολοκληρωτικά στον Ντουκουρέ.
Επιπρόσθετα, ο Ντιόπ μπορεί να μπήκε στο δεύτερο μέρος ως αλλαγή και να βοήθησε με τα τρεξίματα του ωστόσο είναι ένας παίκτης που προορίζεται τη νέα σεζόν να ξεκινάει στα περισσότερα ματς βασικός.

Η ποιότητα στο φετινό ρόστερ υπάρχει, ωστόσο πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες προπονήσεις έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι για το επόμενο ματς και δις για την επόμενη φάση του Conference League που εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται ο Άρης και θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ποιοτικότερο -σε σύγκριση με την Γκόμελ- σύνολο, που είναι αυτό της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

To Top