Ρίχνεται σήμερα (19.00) στη μάχη της 5ης θέσης! Πρώτος αγώνας με τον Φοίνικα στη Μίκρα

Ο Άρης ρίχνεται απόψε (19.00) στη μάχη της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και θέλει να επαναλάβει ότι πέτυχε πέρσι. Αντίπαλός του είναι ο Φοίνικας Σύρου, που έχει το πλεονέκτημα έδρας. Σε αυτή τη φάση ο πρώτος αγώνας γίνεται στην έδρα της ομάδας που έχει το μειονέκτημα έδρας, γι’ αυτό και η σειρά ξεκινάει στη Μίκρα.

Οι κίτρινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη σήμερα για να πάνε στη Σύρο έχοντας δύο… ματς μπολ για την 5η θέση. Έδειξαν και κόντρα στη Κηφισιά ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μένει να αποδειχθεί στην πράξη αυτό. Είναι γεγονός ότι οι παίκτες είναι απογοητευμένοι γιατί δεν συμμετέχουν στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος, θέση που είχαν στα 3/4 της φετινής περιόδου, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Η 5η θέση δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη και ο Άρης δεν θέλει να το χάσει. Θα επιδιώξει αρχικά σήμερα να κάνει το 1-0 με τον Φοίνικα και εν συνεχεία, το επόμενο σαββατοκύριακο (20-21/4) να προσπαθήσει να κερδίσει ένα από τα δύο παιχνίδια. Αν κερδίσει το πρώτο τότε θα κάνει το 2-0 και θα “σκουπίσει” τον αντίπαλό του, ειδάλλως η σειρά θα πάει σε τρίτο αγώνα πάλι στη Σύρο.

 

To Top