Ρίχνεται στη μάχη ο Τσιτσιπάς

Ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τα μεσάνυχτα τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Άντερσον στη δεύτερη ημέρα των αγώνων του Western & Southern Open.

εύτερη ημέρα αγώνων στο Western & Southern Open την Κυριακή και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη του 2ου γύρου, αντιμετωπίζοντας στις 00:00 (ώρα Ελλάδας) τον Κέβιν Άντερσον.
Ο Νοτιοαφρικανός έδειξε πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι, στην πρεμιέρα του Σαββάτου και στη νίκη με 2-1 σετ επί του Κάιλ Έντμουντ αν και προσπαθεί να επιστρέψει μετά από τραυματισμό που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ολόκληρο το δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς.

Μπορεί να έχει πέσει στο Νο123 της παγκόσμιας κατάταξης (πρώην Νο5), ωστόσο ο 34χρονος Άντερσον που έχει αγωνιστεί σε δύο τελικούς Grand Slam (US Open ’17, Wimbledon ’18) παραμένει ένας πολύ ποιοτικός τενίστας με μεγάλο σερβίς και επιθετικά groundstrokes, λύσεις για τα οποία καλείται να βρει ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του Ντουμπάι (ήττα από Τζόκοβιτς) στα τέλη Φεβρουαρίου ενώ κατά τη διάρκεια της τενιστικής καραντίνας πήρε μέρος με επιτυχία στο Ultimate Showdown στην ακαδημία του Μουράτογλου.

Οι δύο άνδρες θα βρεθούν για 4η φορά αντιμέτωποι, με τον Στέφανο να προηγείται 2-1 στις νίκες. Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια τους, είναι κλειστά και μεγάλο ρόλο θα παίξει το σερβίς.

Ο νικητής θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του στον 3ο γύρο του Western & Southern Open που θα προκύψει από την αναμέτρηση Ίσνερ-Χουρκάτς (22:00GR).

Στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη έχει ρεπό την Κυριακή και περιμένει να μάθει την αντίπαλό της στο 2ο γύρο, από την αναμέτρηση Πουτίντσεβα-Γιανγκ

To Top