Ραγδαίες εξελίξεις! Ανακοίνωση από Ηλιάδη για τις συνομιλίες με τον υποψήφιο επενδυτή, ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της αποχώρησης!

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην ΠΑΕ Άρης στο διοικητικό τοπίο. Μπροστά στην πλήρη στασιμότητα σε ότι αφορά το θέμα του επενδυτή, ο Δημήτρης Ηλιάδης, όπως αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ το PRESSARIS, είναι διατεθειμένος να δώσει στην δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που τον έπεισαν ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι διαθέσιμος να βοηθήσει την ΠΑΕ με άμεση εισροή ρευστού.  

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να γίνει εντός της ημέρας. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και της δικής του αποχώρησης από το τιμόνι της ομάδας με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται!

Οι ώρες συνεχίζουν να παραμένουν κρίσιμες, με τον Άρη εκτός άρθρου 99, την παύση της προστασίας των πιστωτών και μια σειρά υποθέσεων να “συνωστίζονται” στο διαιτητικό δικαστήριο τις επόμενες μέρες. Παράλληλα, είναι δεδομένη η οικονομική “ασφυξία” της ομάδας.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε!

To Top