Ραγδαίες εξελίξεις: Ξηλώνονται οι πάντες από τον ΑΝΤ1 Plus

Αυτό που συνέβη όμως τις δύο τελευταίες ημέρες ήταν στην κυριολεξία το κερασάκι στην τούρτα.

Καθώς εφόσον οι αγώνες πάνε στον ελεύθερο ΑΝΤ1 και το Makedonia η πλατφόρμα θα έχει ζημία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ υποχρεούμενη να επιστρέψει στους συνδρομητές το ποσό των 3,33 ευρώ που είχαν δώσει εκείνοι που επιθυμούσαν αποκλειστικά και μόνο την παρακολούθηση των αγώνων του Μουντιάλ. Μεγάλη δυσφήμιση δεν μπορούσε να συμβεί την ώρα που τα στελέχη του καναλιού είναι μπλοκαρισμένα.

Εάν το Μακεδονία μεταδώσει τους αγώνες θα έχει νομικό πρόβλημα ως θεματικό κανάλι όμως από την άλλη και η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 που απευθύνεται σε γυναικείο κοινό έχει ήδη καπαρωθεί από διαφημιστικά πακέτα.

Φυσικά σ’ όλο αυτό το εκρηκτικό κοκτέιλ έρχονται να προστεθούν και οι μεγάλες αποτυχίες σε ψυχαγωγία (βλέπε σειρές) και ενημέρωση (δίδυμο Παπαδάκη Αναστασοπούλου) που έφεραν άνοιγμα της ψαλίδας στην τηλεθέαση του ΑΝΤ1 από Mega και Alpha.

Οι αλλαγές που έρχονται τις επόμενες μέρες θα αφήσουν κόσμο με το στόμα ανοιχτό… Ακλόνητος στη θέση του ο Γιώργος Λεβέντης που θα αναλάβει στην ουσία το στήσιμο απ’ την αρχή όλων των καναλιών του ΑΝΤ1.

To Top