Ραμπότας: “Δεν συμφωνήσαμε με την πώληση Μποχωρίδη, δεν ενημερωθήκαμε καν!”

Σαφείς αιχμές για τον χειρισμό της διαπραγμάτευσης και τελικά της πώλησης του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό από την ΚΑΕ, άφησε ο τεχνικός διευθυντής του Ερασιτέχνη Άρη, Γιώργος Ραμπότας.

Σε δηλώσεις στον “Αρένα” τόνισε πως “ο Μποχωρίδης βγήκε από τα τμήματα υποδομής του Άρη, είναι ένα δικό μας παιδί. Δεν συμφωνήσαμε με την πώληση του, θεωρούμε πως πάνω του θα μπορούσε να χτιστεί μια νέα ομάδα. Δεν έχουμε δικαίωμα ως Ερασιτέχνης να εκφράζουμε την άποψη μας; Εμείς δεν είμαστε εδώ για να λέμε “ναι” σε όλα”.

Πρόσθεσε επίσης ότι “η ΚΑΕ Άρης έχει σημαντικά προβλήματα τα οποία βάζει κάτω από το χαλί. Στην ΚΑΕ δεν είναι περισσότερο Αρειανοί από εμάς. Τι πρέπει όμως να κάνουμε; Να βγαίνουμε και να λέμε “καλά κάνατε πού τον δώσατε τον παίκτη;”. Δεν ενημερωθήκαμε καν. Δεν μας πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Κι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο Χάρης Παπαγεωργίου, μια παλιά δόξα του συλλόγου εξέφρασε έναν προβληματισμό, δυσαρεστήθηκε με τους χειρισμούς που έγιναν. Θα μπορούσε να γίνει μια καλύτερη διαπραγμάτευση”.

 

To Top