Ραμπότας: "Υπάρχει πλάνο για το ποδόσφαιρο, μόνο με αποδοχή από τον κόσμο"

Ενα από τα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα ως πιθανό να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη νέα εποχή του ποδοσφαιρικού Αρη είναι αυτό του Γιώργου Ραμπότα.

Μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5», ο Γιώργος Ραμπότας δεν έκρυψε ότι είναι στη διάθεση του Ερασιτέχνη για μια νέα προσπάθεια, θέτοντας ως βασικό όρο το να υπάρχει η αποδοχή από τον κόσμο της ομάδας.

«Όταν  κ. Παπαγεωργίου ανέλαβε, μου ζήτησε να τον βοηθήσω με την προϋπόθεση να αναλάβω την οργάνωση ολόκληρου του τμήματος, οπότε ανέλαβα τεχνικός διευθυντής του Ερασιτέχνη Αρη. Αναλάβαμε να οργανώσουμε τον Αρη γιατί παρακάτω δεν μπορούσε να πάει. Τώρα μας προέκυψε και το ποδόσφαιρο, το οποίο μέχρι χθες ήταν ΠΑΕ και λογικά ο κ. Παπαγεωργίου με το δ.σ. πρέπει να πάρουν μία πρώτη απόφαση», είπε αρχικά εξηγώντας τη σχέση του με τον ΑΣ.

Για το αν ο ίδιος θέλει να εμπλακεί και ευσταθούν τα σενάρια : «Δεν είμαι από αυτούς που θα κάνουν πίσω. Αλλά πρώτα πρέπει να δούμε πρώτα όλες τις παραμέτρους. Το βασικό είναι το τι θα μου ζητήσει ο πρόεδρος και το βασικότερο ο κόσμος του Αρη. Ο κόσμος του Αρη πρέπει να αποφασίσει. Αν δεν υπάρχει αποδοχή του κόσμου δεν καιγόμαστε κι εμείς».

Για το αν έχει πλάνο, απάντησε: «Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κάνεις πλάνο. Εγώ έκανα πολλά και τα πραγματοποίησα. Όταν δω τα δεδομένα το πλάνο είναι το πιο εύκολο. Το σκεπτικό μου είναι να εξυγιάνουμε τον Αρη και αύριο, μεθαύριο να φέρουμε έναν επενδυτή. Θα πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο και να του δείξουμε ότι φτιάχνουμε τον Αρη, ότι τον κάνουμε δελεαστικό. Η δική μου προσπάθεια θα έχει ημερομηνία λήξης».

Για το πώς θα βρεθούν τα απαραίτητα κεφάλαια και αν έχει κάνει επαφές : «Οι επώνυμοι Αρειανοί να κάνουν μία ταμειακή διευκόλυνση στον Αρη τώρα, γιατί αργότερα θα έχει τη δυνατότητα να τους τα επιστρέψει. Επαφές κάναμε. Είναι μετρημένα άτομα. Δεν μπορώ να σας πω, γιατί ο κ. Γράντας είναι φίλος μας».

Για το ενδεχόμενο να προκύψουν διαφωνίες για το ποιος θα αναλάβει : «Αν δημιουργηθεί καινούριος εμφύλιος, μετά από τόσα χρόνια παθήματα, σημαίνει ότι δεν έχει βάλει μυαλό ο Αρειανός και δεν έχουμε καμία τύχη».

Για το αν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του: «Εμείς ξεκινάμε από αυτούς που έχουμε. Αν ψάξουμε άλλη λύση, θα είναι το πρώτο λάθος. Εγώ αυτόν θέλω. Ένα πράγμα όταν είναι στημένο, τι θα προλάβεις να αλλάξεις και να κάνεις; Εχεις αυτό το δεδομένο και τους ακούς πού μπορείς να τους βοηθήσεις. Αν ο Καλαϊτζίδης θέλει να φύγει θα έχουμε πρόβλημα».

To Top